![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Turiu Excel darbaknygę, ir naudojate Roy DeBriuns puikus laiško siuntėjas makro. Isusse Aš tai jo makro siunčia lapus be jokių galiojančių makrokomandų lapų. Aš už "ThisWorkbook", kuri veikia ne atvira makro. Tai reikalinga todėl, kad aš naudoju grupės funkcija mano lapai ir norite reatain apsaugoti lakštai functioniltity. Kada galiu naudoti pašto makro (pridedama - ir kartą nuo iki myslef originalaus pasiūlyti kiti dalykai Man reikia) ji nepateikia laišką su ThisWorkbook makro pridedamas prie kiekvieno pašto failus. Ar taip galiu pakeisti el makro RDBOutlook.txt elektroniniu paštu su visais knygas, kurių sudėtyje yra originalus thisworkbook.cls failus. Cheers ir ačiū |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Makro Excel spausdinti pasirinkite langelius darbalapyje | NothingButProblems | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 16, 2009 17:12 |
| Need Makro Norėdami užpildyti Excel | moneybug939 | Office Suites & Applications | 0 | 9 birželis 2009 03:12 |
| "Excel 2007" nebus apkrovos 2.003 Add-In | ahad2010 | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 27, 2009 12:44 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 13:31 |
| Spausdinti Makro | Dj Ram | Office Suites & Applications | 8 | 8 kovas 2008 06:36 |
| Temos įrankiai | |
| |