mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Excel 2003 SP3 Workbook Macro Ajutor

Reply

Thread Tools
Old 4 iunie 2009, 02:24
Noile state Group

Salut Baieti,

Am un excel de lucru, şi sunt utilizaţi Roy DeBriuns excelent de e-mail expeditor macro.

De isusse am este sa macro trimite foi, fără nici o existente macro-uri în foi anexate.

Am un macro pentru "thisworkbook", care se ridică la deschis. Acest lucru este necesar pentru că eu sunt cu ajutorul grupului funcţia mea de pe foi şi doriţi să reatain a proteja foi functioniltity.

Când l-am folosi de email macro (ataşat - şi modificate de la original de a oferi unele myslef alte lucruri am nevoie) nu e-mail în fişierele cu thisworkbook macro ataşat la fiecare e-mail.

Există un mod în care pot modifica de email macro RDBOutlook.txt la e-mail cu toate fişierele de lucru care conţine originale thisworkbook.cls.

Noroc şi datorită
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.