мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Ексцел 2003 СП3 Уоркбоок Макро Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јуни 2009, 02:24
Нови члан групе

Default Ексцел 2003 СП3 Уоркбоок Макро Помоћ

Бок момачки,

Имам Ексцел радну књигу, те су помоћу Роы ДеБриунс одличан макро пошиљалац е-поште.

Тхе исуссе сам му је макро шаље листова без постојећих листова макроа у прилогу.

Имам макро за "тхисуоркбоок" који прометују на отвореном. Ово је потребно јер сам користећи груписање функција на моје плахта и желе се заштитити реатаин листова фунцтионилтиты.

Кад сам користити и е-маил макро (Аттацхед - и измијењене од оригиналног по мыслеф понудити неке друге ствари које требам) то не адресу датотеке са макро тхисуоркбоок сваки прилогу е-поште.

Постоји ли неки начин ја могу променити адресу е-поште макро РДБОутлоок.ткст на е-пошту са свим датотекама радне књиге која садржи оригиналну тхисуоркбоок.цлс.

Живели и хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Макроа у Ексцел за штампање бирање ћелије у радном НотхингБутПроблемс Оффице & Апплицатионс 0 16. јуна 2009 17:12
Потреба насељавати Макро за Ексцел монеыбуг939 Оффице & Апплицатионс 0 9. јуна 2009 03:12
Ексцел 2007 неће отпремите 2003 Адд-Ин ахад2010 Оффице & Апплицатионс 0 27 мај 2009 12:44
Мицрософт Оффице Ексцел 2003? јкамара77 Оффице & Апплицатионс 1 21 новембар 2008 13:31
Испиши Макро Дј Рам Оффице & Апплицатионс 8 8 март 2008 06:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц