mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Excel 2007 neielādējas 2.003 Add-In

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2009, 12:44
New Member Group

Default Excel 2007 neielādējas 2.003 Add-In

Man ir COM addin rakstīts C #, būvet. Net2008 + SP1, Office 2003. Tā ir strādājis ar Excel 2003 un 2007. Es esmu pamatojoties uz mašīnu ar Office 2003, un tikai Office 2003 PIA's.

Uz viena mašīna,-pievienojumprogramma nav slodzes Excel 2007. Kad mēs ejam uz konfigurācija cilnē COM pievienojumprogramma ir minēta kā izkrauj. Mēs pārbaudām, rūtiņu, restartējiet programmu Excel, un tas joprojām nav slodzi. LoadBehavior reģistra atslēgas nekad mainās no 3 (pareizo vērtību). Mēs centāmies kodolsintēzes mežizstrādi, bet Excel nekad mēģina ielādēt pievienojumprogrammu, lai mēs no kodolsintēzes apaļkokiem. Tas nenotiek uz citu iekārtu (piesārņojuma slodzes uz visām citām mašīnām vai nu Excel2003 vai Excel 2007 uzstādīti).

Mēģināja uzticības centra, bez problēmām tur.

Excel nav mest jebkurš, startējot kļūdas. tā kā Excel tikai atsakās mēģināt ielādēt šīs pievienojumprogrammu

Any help ļoti appreciated.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.