![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наздраве на всички. Аз съм Дейн, живеещи в Норвегия, учи икономика. Имам датската версия на Microsoft Office 2007 и, когато отивам на лекции всичко е показано в норвежки Microsoft Office 2007. За повечето неща, които се справят с това само глоба, но и в Excel съм имат проблеми, защото синтаксис имена са difrent в двата езика. Чудя се дали някой тук знае добро място, да превежда ексел formulaes от норвежки (или на английски) на датски? Illustrativ Например: В английската версия на Microsoft Office 2007/Excel там е функция, наречена "PMT". Тази функция се нарича "Finn.Rad" в норвежки версия и тя се нарича "Lopslag" в датската версия. Имам нужда от нещо, което може да превежда functionnames / formulaes от един език на друг. Норвежки да датски би било за предпочитане, но английски на датски също така би било от полза. Моето решение на проблема сега е да погледнем в describtions на всички свързани функции в моята датската версия докато не намерим този, който се вписва в норвежки describtion. Надявам се, че някой може да ми помогне, тя би наистина правят нещата З.. Л на много по-лесно за мен ![]() С уважение (нов член на общността): PranX |
|
| |||
| |||
| Там е онлайн преводач Имам използва. Надявам се това да помогне. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Ей Evilfantasy Благодаря ви за вашия отговор, въпреки че то не е подходящ за моя проблем. Excel formulaes arent в обикновена речник затова приучавам превежда както аз искам по Babelfish. А отгоре на това тя арго превежда на датски:) Хе, но ти благодаря, че се опитвате;) (И съжалявам по пътя за публикуване на грешното място;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Бърз Google и тя изглежда като има софтуер, за да правя това, което вие искате. Но не и евтини. Съжалявам, че не разбраха на първо какво се опитват да направят. Аз се боя, че е малко над мен. |
|
| |||
| |||
| Наистина ли? Опитах се да я Google, единственото нещо, което беше установено, Microsoft многоезично опаковка. И това променя целия език по системата Microsoft Office ... Може да има връзка? / PranX |
|
| |||
| |||
| Мисля, че това е онова, което търсите. Може и да греша. Google: Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Искам превод софтуер, който работи точно като този: Премахнато Безплатно, ако е възможно ![]() Но аз прав арго намеря никъде ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Искам просто софтуер като този: За съжаление не изтеглите връзки Просто е необходимо тя да бъде в състояние да превежда на dansih ![]() Благодаря за вашата помощ зло фантазия! Както ти каза, че цените са доста стръмни (и Аз съм студент )Ами ако някой намери такъв софтуер Бих любов връзката. С уважение: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Намерих нещо, което могат да използват (за свободен:) Благодарим ви за вашата помощ Злобюл Фантастика! Може ли да публикувате тази връзка? Той приучавам започнете да изтегляте автоматично? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Изберете "Изтегляне формула преводач" Аз афиш на връзката, така че и други могат да се възползват от тази програма. С уважение PranX |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Excel Помощ | Dj Рам | Офис Suites & Приложения | 2 | 19 Feb 2008 11:22 |
| Промяната на езика в Vista | kidclassic | Windows операционни системи | 1 | 3 Feb 2008 08:27 |
| Какво чужденец езици ли говорим? | ARMIGO | Изключено Тема Дискусия | 6 | 12 Дек 2007 05:10 |
| Езици появяват отдолу правото на екрана! | richardcoleraine | Windows операционни системи | 3 | 12 Сеп 2007 10:53 |
| Програма езици | Psychaospath | Общи Софтуер Чат | 3 | 1-во Aug 2007 20:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |