![]() |
|
| |||
| |||
| Cheers όλους. Είμαι ένας Δανός που ζει στη Νορβηγία, οι σπουδές Οικονομικών. Έχω μια δανική έκδοση του Microsoft Office 2007 και όταν πάω να διαλέξεις οτιδήποτε εμφανίζεται στη νορβηγική Microsoft Office 2007. Για τα περισσότερα πράγματα που θα αντιμετωπίσουμε ότι μόνο ωραία, αλλά είμαι στο Excel που αντιμετωπίζουν προβλήματα, διότι η σύνταξη ονόματα difrent στις δύο γλώσσες. Αναρωτιέμαι αν κάποιος εδώ γνωρίζει ένα καλό μέρος για να μεταφραστεί από τη νορβηγική formulaes excel (ή αγγλικά) στη δανική; Illustrativ παράδειγμα: Στην αγγλική έκδοση του Microsoft Office 2007/Excel υπάρχει μια λειτουργία που ονομάζεται "PMT". Αυτή η λειτουργία ονομάζεται "Finn.Rad" στη νορβηγική έκδοση και ονομάζεται "Lopslag", στην αγγλική έκδοση. Χρειάζομαι κάτι που μπορεί να οδηγήσει functionnames / formulaes από τη μία γλώσσα στην άλλη. Νορβηγική να Δανίας θα ήταν προτιμότερο, αλλά τα αγγλικά στα δανικά θα είναι επίσης χρήσιμη. Η λύση για το πρόβλημα τώρα είναι να εξεταστεί η describtions από όλες τις λειτουργίες που συνδέονται με το δανική γλώσσα μου μέχρι να βρω μία που να ταιριάζει η νορβηγική describtion. Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα ήταν πραγματικά μία ώρα κάνει πράγματα. Λίτρο πολύ πιο εύκολο για μένα ![]() Best Regards (Ένα νέο μέλος της κοινότητας): PranX |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει ένα online μεταφραστή είπα. Ελπίζω να βοηθάει. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Evilfantasy Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας, αν και δεν ήταν κατάλληλο για το πρόβλημά μου. Excel formulaes arent σε ένα συνηθισμένο λεξικό, ως εκ τούτου, όπως συνηθίζει μεταφράσει θέλω για Babelfish. Και στην κορυφή της επίκλισης που μεταφράζουν στη δανική:) Heh, αλλά σας ευχαριστώ για την προσπάθεια?) (Και συγνώμη από το δρόμο για απόσπαση σε λάθος μέρος?) / PranX |
|
| |||
| |||
| Ένα γρήγορο google και φαίνεται ότι υπάρχει το λογισμικό να κάνει ό, τι θέλετε. Αλλά δεν φθηνά. Συγγνώμη δεν κατάλαβα αρχικά τι προσπαθούσαμε να κάνουμε. Φοβάμαι ότι είναι λίγο πάνω από μένα. |
|
| |||
| |||
| Αλήθεια; Προσπάθησα να το google, το μόνο που βρήκα ήταν ένα Microsoft Multilanguage Pack. Και ότι οι αλλαγές σε ολόκληρη τη γλώσσα του συστήματος Microsoft Office ... Έχετε μια σύνδεση; / PranX |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι αυτό είναι αυτό που ψάχνατε. Μπορεί να κάνω λάθος. Google: Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Θέλω μετάφραση του λογισμικού που λειτουργεί ακριβώς όπως αυτό: Αφαιρέθηκε Free αν είναι δυνατόν ![]() Αλλά μόλις επίκλιση βρείτε πουθενά ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Θέλω απλά ένα λογισμικό, όπως αυτό: Συγνώμη δεν download links Απλά πρέπει να είναι σε θέση να μεταφράσει σε dansih ![]() Ευχαριστώ για τη βοήθεια της φαντασίας του κακού! Όπως είπατε οι τιμές είναι αρκετά απότομη (και είμαι φοιτητής )Λοιπόν αν κάποιος βρει ένα τέτοιο λογισμικό θα ήθελα πολύ τη σχέση. Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Βρήκα κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει (χωρίς χρέωση): Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας Evil Fantasy! Είναι εντάξει να δημοσιεύσετε αυτό το σύνδεσμο; Θα ξεκινήσει η λήψη συνηθίζει αυτόματα; http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Επιλέξτε "κατεβάσετε τύπο μεταφραστής" I δημοσιεύτηκε η σύνδεση, έτσι ώστε άλλοι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτό το πρόγραμμα. Best Regards PranX |