![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cheers everybody. Dane sam živio u Norveškoj, studirao ekonomiju. Imam Danski verzija Microsoft Office 2007 i kad odem na predavanja sve je prikazano u norveškom Microsoft Office 2007. Za većinu stvari koje sam se baviti samo u redu, ali u Excelu sam problema jer su imena sintaksa difrent u dva jezika. Pitam se ako je itko ovdje zna dobro mjesto za prevođenje excel formulaes od Norveški (ili engleskom) u danskom? Illustrativ primjer: U engleskoj verziji programa Microsoft Office 2007/Excel je funkcija pod nazivom "PMT". Funkcija koja se zove "Finn.Rad" u norveškom verziju i ona se zove "Lopslag" u danskom verziju. Trebam nešto koji može prevesti functionnames / formulaes s jednog jezika na drugi. Danish Norwegian da bi bilo poželjno, ali danski engleski da bi se pomoglo. Moj rješenje problema je da se sada gledaju u describtions svih povezanih funkcija u moje Danski verziju sve dok ne pronađete onaj koji odgovara Norveški describtion. Nadam se da netko može pomoć mene, to bi stvarno stvari jedan h.. L puno lakše za mene ![]() Best Regards (novi član zajednice): PranX |
|
| |||
| |||
| Tu je i online prevoditelj Imam koristi. Nadam se da pomaže. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Hej Evilfantasy Hvala Vam na odgovoru, iako to nije bila pogodna za moj problem. Excel formulaes arent u rječnik običnih navika zbog toga što želim prevesti na Babelfish. A na vrhu da se prevedu u cant Danski:) Heh, ali hvala vam što ste iskušali;) (I ispričavam se na putu za postavljanje u pogrešnom mjestu;) / PranX |
|
| |||
| |||
| A quick google i izgleda da je softver činiti ono što želite. Ali ne i jeftin. Na žalost nisam u početku shvatiti što ste pokušali učiniti. Bojim se da je malo iznad mene. |
|
| |||
| |||
| Stvarno? Pokušao sam google njoj, jedino što sam našla je Microsoft Multilanguage Pack. I koji se mijenja cijeli sustav na jeziku Microsoft Office ... Imaš link? / PranX |
|
| |||
| |||
| Mislim da je to ono što ste tražili. Sam mogao biti u krivu. Google: Quote:
|
|
| |||
| |||
| Želim prijevod software koji radi točno kao što je ovaj: Uklonjeno Free ako je moguće ![]() Ali JA pravedan licemjerje nađi ga bilo gdje ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Želim softver pravedan poput ove: Nažalost nema download linkova JA pravedan je potrebno da biste mogli prevesti do dansih ![]() Thanks for your help fantasy zlo! Kao što je rekao cijene su prilično strma (i Ja sam student )Pa ako netko naći takav softver JA će hatar link. Srdačan pozdrav: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Našao sam nešto što može koristiti (besplatno:) Hvala vam na pomoći Evil Fantasy! Je li to u redu to pošta ovaj link? Ona ima običaj početi preuzimati automatski? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Odaberite "Download formula translator" Ja posted link tako da i drugi mogu imati koristi od ovog programa. Best Regards PranX |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Excel pomoć | Dj Ram | Office & Applications | 2 | 19. veljača 2008 11:22 |
| Promena jezika u Vista | kidclassic | Windows Operating Systems | 1 | 3. veljača 2008 08:27 |
| Što stranac jezike govorite? | ARMIGO | Off Topic Discussion | 6 | 12. prosinac 2007 05:10 |
| Jezici koji se pojavljuju na ekranu dolje desno! | richardcoleraine | Windows Operating Systems | 3 | 12. Ruj 2007 10:53 |
| Program jezici | Psychaospath | Općenito Software Chat | 3 | 1. kolovoz 2007 20:45 |
| Thread Tools | |
| |