![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Egészségére mindenkinek. Én Dane él Norvégia, tanulás Economics. Van egy dán változata a Microsoft Office 2007 és mikor menjen előadássorozat minden látható a norvég Microsoft Office 2007. A legtöbb, amit kezelni, hogy csak finom, de az Excel Én is problémák, mert a szintaxis nevek difrent a két nyelven. Kíváncsi vagyok, ha valaki tudja, itt jó helyen lefordítani Excel formulaes a norvég (vagy angol) a dán? Illustrativ példa: Az angol verzió a Microsoft Office 2007/Excel van a funkció a "részlet". Ez a funkció az úgynevezett "Finn.Rad" a norvég változat, és az úgynevezett "Lopslag" a dán változatot. Kell valami, ami lefordítja functionnames / formulaes egyik nyelvről a másikra. Norvég dán, hogy előnyösebb lenne, de az angol dán is segíthet. A megoldás a probléma most az, hogy nézd meg a describtions valamennyi kapcsolódó feladatokat az én dán változat, amíg nem talál, amelyik illeszkedik a norvég describtion. Remélem, hogy valaki tud segítsen nekem ez a dolog tényleg ó. L sokkal könnyebb nekem ![]() Üdvözlettel (új tagja a közösség): PranX |
|
| |||
| |||
| Van egy online fordító már használható. Hope it helps. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Hé Evilfantasy Köszönöm válaszát, bár nem volt alkalmas az én problémám. Excel formulaes arent egy rendes szótár ezért szokás lefordítani, ahogy én akarom a Babelfish. És a tetején, hogy vidám lefordítani a dán:) Heh, de köszönjük, hogy próbálok;) (És bocs az utat a kiküldetés a rossz helyen;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Egy gyors google, és úgy néz ki, mint ahogy az a szoftver, amit csak akarsz. De nem olcsó. Sajnos én nem értettem az első, amit megpróbál tenni. Attól tartok, ez egy kicsit fölöttem. |
|
| |||
| |||
| Tényleg? Próbáltam a Google-nak, az egyetlen dolog, Találtam egy Microsoft Multilanguage Pack. És, hogy megváltoztatja az egész nyelvi rendszer a Microsoft Office ... Van egy link? / PranX |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, ez az, amit keres. Én is tévedtem. Google: Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Szeretnék egy fordítási szoftvert, ami működik pontosan olyan, mint ez: Removed Ingyenes lehetőség ![]() De én csak vidám talál ez bárhol ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Szeretnék egy olyan szoftver, mint ez: Sajnos nincs letöltési linkek Csak azt, hogy képes legyen lefordítani a dansih ![]() Köszönöm a segítséget a rossz fantázia! Ahogy mondtam az árak elég meredek (és I'ma student )Nos, ha valaki talál egy ilyen szoftver az I would love link. Üdvözlettel: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Én találtam valamit, amit használhat (a szabad:) Köszönöm a segítséget Evil Fantasy! Nem baj, hogy ezt a linket elküldeni? Azt szokás automatikusan elkezdi letölteni? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Válassza ki a "Letöltés formula translator" I posted a kapcsolatot annak érdekében, hogy mások is előnyös ez a program. Üdvözlettel PranX |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Excel help | Dj Ram | Office & Applications | 2 | 19. február 2008 11:22 |
| Nyelvek megváltoztatása a Vista | kidclassic | A Windows operációs rendszerek | 1 | 3. február 2008 08:27 |
| Milyen idegen nyelven beszél? | ARMIGO | Off Topic Discussion | 6 | 12. december 2007 05:10 |
| Nyelvek megjelenő képernyő jobb alsó! | richardcoleraine | A Windows operációs rendszerek | 3 | 12 Sep 2007 10:53 |
| Programnyelvek | Psychaospath | General Chat szoftver | 3 | 1. Aug 2007 20:45 |
| Téma eszközök | |
| |