![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Cheers everybody. Aš Danės gyvenančių Norvegijoje, studijuoti ekonomika. Aš danų versiją Microsoft Office 2007 ir kai aš einu į paskaitas, viskas bus rodomas norvegų "Microsoft Office 2007. Dėl daugelio dalykų aš spręsti, kad tik baudą, bet ir "Excel" Aš esu kyla problemų, nes sintaksė vardai difrent į dvi kalbas. Įdomu, jei kas nors čia žino gerą vietą išversti Excel formulaes iš norvegų (arba anglų) į danų? Illustrativ pavyzdžiui Iš anglų Microsoft Office 2007/Excel yra funkcija vadinama "PMT". Ši funkcija yra vadinama "Finn.Rad" į norvegų kalba, ir ji vadinama "Lopslag", danų kalba. Man reikia ko nors, kad galima išversti functionnames / formulaes iš vienos kalbos į kitą. Iš norvegų į danų būtų geriau, tačiau iš anglų į danų taip pat būtų naudinga. Mano problemos sprendimas dabar yra pažvelgti į visas susijusias funkcijas describtions mano danų kalba, kol rasiu tai, kas atitinka Norvegijos describtion. Tikiuosi, kad kas nors galėtų man padėti, tai tikrai kad viskas val. L daug lengviau man ![]() Best Regards (naujas narys bendrijai): PranX |
|
| |||
| |||
| Yra internetinis vertėjas aš naudoju. Hope it helps. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Ei Evilfantasy Ačiū už atsakymą, tačiau jis nėra tinkamas mano problema. Excel formulaes ARENT į įprastą žodyną todėl įprotis versti kaip noriu Babelfish. Ir viršuje, kad ji cant išversti į danų:) Heh, bet ačiū už bando;) (Ir atsiprašau keliu už komandiravimo į neteisingą vietą;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Greita Google ir atrodo, kad ten yra programinė įranga, daryti tai, ką norite. Bet ne pigūs. Atsiprašau Aš nesuprantu pirmo ką bandė padaryti. Aš bijau, tai mane šiek tiek aukščiau. |
|
| |||
| |||
| Tikrai? Aš bandžiau į google to, tik ką radau buvo "Microsoft" Multilanguage Pack. Ir kad pakeitimų visos kalbos sistemos "Microsoft Office" ... Turite nuorodą? / PranX |
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai, ką jūs ieškojote. I could be wrong. Google: Citata:
|
|
| |||
| |||
| Noriu vertimo programinę įrangą, kuri veikia lygiai taip pat, kaip ši: Pašalinta Nemokamai, jeigu įmanoma ![]() But i just cant find it anywhere ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Noriu įranga kaip ši: Atsiprašome Nr Parsisiųsti Nuorodos Aš tiesiog reikia, kad būtų galima išversti į dansih ![]() Thanks for your help blogis Fantasy! Kaip jūs sakėte kainos yra gana kietas (ir esu studentas )Na, jei kas nors rasti tokia programa norėčiau nuorodą. Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Radau kažką galiu naudoti (nemokamai:) Dėkojame už jūsų pagalbą Evil Fantasy! Ar tai gerai, kad po šį saitą? Jis įpratęs pradėti atsisiųsti automatiškai? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Pasirinkite "Įkelti Fortran" Aš paskelbiau nuorodą, kad kiti galėtų gauti naudos iš šios programos. Best Regards PranX |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Excel | Dj Ram | Office Suites & Applications | 2 | 19 vasaris 2008 11:22 |
| Pakeisti kalbą Vista | kidclassic | Windows "operacinės sistemos | 1 | 3 vasaris 2008 08:27 |
| Kas užsienietis kalbomis Jūs kalbate? | ARMIGO | Off Topic Discussion | 6 | 12 gruodis 2007 05:10 |
| Kalbos, esantis apatiniame dešiniajame ekrano! | richardcoleraine | Windows "operacinės sistemos | 3 | 12 rugsėjis 2007 10:53 |
| Programos kalbomis | Psychaospath | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 1 rugpjūtis 2007 20:45 |
| Temos įrankiai | |
| |