![]() |
|
| |||
| |||
| Cheers everybody. Es esmu Dane dzīvo Norvēģijā, studējot Economics. Man ir dāņu versija Microsoft Office 2007, un ja es eju uz lekcijām viss ir parādīts norvēģu Microsoft Office 2007. Attiecībā uz lielāko daļu lietas, izskatīt, ka tikai naudas sods, bet Excel Man ir problēmas, jo sintakse vārdi ir difrent ir divās valodās. Nez, ja kāds šeit zina laba vieta, kur tulkot Excel formulaes no Norvēģijas (vai angļu) pārnes danish? Illustrativ piemērs: In angļu versijā Microsoft Office 2007/Excel ir funkcija ar nosaukumu "PMT". Šo funkciju sauc "Finn.Rad" in norvēģu valodā un to sauc par "Lopslag", kas dāņu valodā. Man vajag kaut ko, ko var tulkot functionnames / formulaes no vienas valodas uz citu. Norvēģu dāņu būtu vēlams, bet no angļu uz dāņu būtu arī noderīga. Mans risinājums problēma tagad ir apskatīt visu saistīto funkciju describtions manā dāņu valodā, līdz man atrast vienu, kas atbilst Norvēģijas describtion. Es ceru, ka kāds var palīdzēt man, tas tiešām darīt lietas h.. L daudz vieglāk mani ![]() Best Regards (jauns dalībnieks sabiedrība): PranX |
|
| |||
| |||
| Tur ir online tulkotājs Man ir izmantoti. Hope it helps. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Hey Evilfantasy Paldies par Jūsu atbildi, kaut arī tas nav piemērots, lai mana problēma. Excel formulaes arent ar parastu vārdnīcu tādēļ mēdz tulkot kā es gribu uz Babelfish. Un virs tā aprunāt tulkot dāņu:) Heh, bet paldies, ka centāties;) (Un sorry pa ceļu norīkojot darbā nepareizā vietā;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Quick google, un izskatās, ka tur ir programmatūra, darīt to, ko vēlaties. Bet nav lēta. Sorry es nesapratu sākumā, ko jūs mēģināt darīt. Es baidos, tas ir mazliet virs manis. |
|
| |||
| |||
| Really? Es mēģināju google to, vienīgais, ko es atradu bija Microsoft Multilanguage iepakojuma. Un ka izmaiņas kopumā valodas sistēmas Microsoft Office ... Jums ir saites? / PranX |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tas ir tas, ko tu meklē. Es varētu būt nepareizi. Google: Quote:
|
|
| |||
| |||
| Es gribu tulkošanas programmatūru, kas darbojas tieši tāpat, kā tas vienu: Removed Bezmaksas, ja iespējams, ![]() Bet es tikai aprunāt atrast nekur ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Es gribu programmatūru tikai like this one: Atvainojiet nav download links Man tikai vajag, lai varētu tulkot dansih ![]() Thanks for your help ļaunums fantāzija! Kā jūs teicāt, cenas ir diezgan strauji (un es esmu students )Labi, ja kāds atrastu tādu programmatūru Es mīlu saiti. Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Es atklāju kaut ko varu izmantot (par brīvu:) Paldies par jūsu palīdzību Evil Fantasy! Vai tas ir labi, lai ievietotu šo saiti? To paradis sākt lejupielādi automātiski? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Izvēlieties "Lejupielādēt formula tulkotājs" I ievietojis saiti, lai citi varētu gūt labumu no šīs programmas. Best Regards PranX |
![]() |
|
| Bookmarks |