![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cheers każdego. Jestem Dane mieszkających w Norwegii, studia Economics. Mam duński wersji pakietu Microsoft Office 2007, a kiedy idę do wykładów wszystko jest pokazane w norweski Microsoft Office 2007. Dla większości rzeczy mogę sobie z tym dobrze, ale w programie Excel mam problemy, ponieważ składnia nazw difrent w dwóch językach. Zastanawiam się czy ktoś tu zna dobre miejsce do przetłumaczenia Excel formulaes od norweski (lub angielskim) na duński? Illustrativ przykład: W angielskiej wersji pakietu Microsoft Office 2007/Excel istnieje funkcja o nazwie "RATA". Ta funkcja nazywa się "Finn.Rad" w norweskiej wersji i jest on nazywany "Lopslag" w wersji duńskiej. Potrzebuję czegoś, co można przetłumaczyć functionnames / formulaes z jednego języka na inny. Norweski> duński byłoby lepiej, ale angielski> duński to również być pomocne. Moje rozwiązanie problemu jest teraz patrzeć na describtions wszystkich funkcji w mojej wersji duński, dopóki nie znajdziesz, że opis pasuje do norweski. Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc, to naprawdę nic jeden godz. L dużo łatwiejszy dla mnie ![]() Pozdrawiam (nowy członek wspólnoty): PranX |
|
| |||
| |||
| Istnieje tłumacza online Użyłem. Hope it helps. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Hej Evilfantasy Dziękujemy za odpowiedź, choć nie nadaje się do mojego problemu. Excel formulaes ARENT w zwykłym słowniku dlatego wont tłumaczyć jak chcę na Babelfish. A na górze, że cant przełożyć do duński:) Heh, ale dziękuję za próbę;) (A przepraszam w drodze do delegowania w niewłaściwym miejscu;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Szybki Google i wygląda na to, że istnieje oprogramowanie do tego, co chcesz. Ale nie tanie. Niestety nie mogę zrozumieć, w pierwszym, co chcesz robić. Obawiam się, to jest trochę powyżej mnie. |
|
| |||
| |||
| Naprawdę? Próbowałem to google, jedyną rzeczą, i stwierdzono Microsoft Multilanguage Pack. I że zmiany języka całego systemu Microsoft Office ... Masz link? / PranX |
|
| |||
| |||
| Myślę, że to, co było szukasz. I could be wrong. Google: Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Chcę tłumaczenia oprogramowania, które działa dokładnie tak jak ten: Usunięto Darmowy, jeśli to możliwe ![]() But I just cant find it anywhere ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Chcę oprogramowania podobnie jak ten: Niestety nie ściągnij linki Po prostu trzeba to aby móc przełożyć do dansih ![]() Dziękujemy za pomoc zła fantazji! Jak powiedział pan, ceny są bardzo strome (i jestem studentem )Więc jeśli ktoś taki oprogramowania Bardzo chciałbym łącza. Pozdrawiam: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Znalazłem coś mogę korzystać (za darmo:) Dziękujemy za pomoc Evil Fantasy! Czy to dobrze, aby opublikować ten link? To przyzwyczajenie zacząć pobierać automatycznie? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Wybierz "pobrać wzór tłumacz" Napisałem łącza, aby inni mogą skorzystać z tego programu. Best Regards PranX |
![]() |
|
| Zakładki |