![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Noroc pe toata lumea. Sunt un Dane trăiesc în Norvegia, studiul economiei. Am o daneză versiune de Microsoft Office 2007 şi, atunci când mă duc la cursuri tot ce este prezentat în norvegiană Microsoft Office 2007. De cele mai multe lucruri pe care am face cu bine, dar în Excel sunt probleme, deoarece numele de sintaxă sunt difrent în cele două limbi. Mă întreb dacă ştie cineva pe aici un loc bun pentru a traduce formulaes excel de la norvegiană (sau englez) în daneză? Illustrativ exemplu: În versiunea în limba engleză a Microsoft Office 2007/Excel acolo este o funcţie numită "PMT". Această funcţie este numit "Finn.Rad", în versiune norvegiană şi aceasta se numeşte "Lopslag", în versiunea daneză. Am nevoie de ceva care se poate traduce functionnames / formulaes de la o limbă la alta. Norvegiană la daneză ar fi de preferat, dar pentru a daneză engleză ar fi, de asemenea, de ajutor. Meu de soluţii la această problemă, acum este să te uiţi la describtions de toate funcţiile legate de la mine în versiunea daneză, până când am găsit una care se încadrează în norvegiană describtion. Am speranţa că cineva poate să mă ajute, ar face lucruri cu adevărat o h.. L de o mult mai uşor pentru mine ![]() Best Regards (Un nou membru al comunităţii): PranX |
|
| |||
| |||
| Există un translator online, am folosit. Sper că vă ajută. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Hei Evilfantasy Vă mulţumesc pentru răspuns, cu toate că nu era potrivit pentru problema mea. Excel formulaes arent obişnuită într-un dicţionar, prin urmare, este obiceiul traduce ca vreau pe Babelfish. Şi pe deasupra, care-l cant pentru a traduce daneză:) Heh, dar Vă mulţumim că aţi încercat;) (Si imi pare rau de calea pentru postaţi în alt loc;) / PranX |
|
| |||
| |||
| O scurtă Google şi se pare că există software-ului de a face ce vrei tu. Dar nu sunt ieftine. Imi pare rau nu am înţeles de la primul ce aţi încercat să-l fac. Mi-e teamă, este un pic mai sus de mine. |
|
| |||
| |||
| Serios? Am încercat să-l Google, singurul lucru care l-am găsit a fost o Microsoft MultiLanguage Pack. Şi că tot limba modificări de sistem de pe Microsoft Office ... Ai un link? / PranX |
|
| |||
| |||
| Cred că asta este ceea ce cautati. Aş putea să greşesc. Google: Citat:
|
|
| |||
| |||
| Vreau o traducere de software, care funcţionează exact ca asta: Înlăturat Libera, dacă este posibil, ![]() Dar am gasit-o cant oriunde ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Vreau un program la fel ca şi pe asta: Ne pare rău, nu download-uri utile Am nevoie de ea pentru a fi în stare să traducă la dansih ![]() Mulţumesc pentru ajutor rău fantezie! Aşa cum aţi spus că preţurile sunt destul de abrupt (şi Im 'un student )Ei bine, dacă cineva găsi un astfel de software-ul Mi-ar placea pe link-ul. Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Am găsit ceva ce se poate utiliza (pentru gratuit:) Mulţumesc pentru ajutor Evil Fantasy! Este în regulă pentru a posta acest link? Este obiceiul să înceapă să descarce automat? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Alegeţi "download formula translator" Am postat link-ul pentru ca şi alţii ar putea beneficia de acest program. Best Regards PranX |
![]() |
|
| Marcaje |