![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dík všetkým. I am a Dane žijúcej v Nórsku, štúdiom Economics. Mám dánske verziu Microsoft Office 2007, a když jdu na prednášky všetko sa zobrazuje v nórskom Microsoft Office 2007. Pre väčšinu vecí som, že sa zaoberajú len pokutu, ale v Exceli mám problémy, pretože syntaxe difrent mená sú v oboch jazykoch. Zaujímalo by ma, či niekto tu pozná nejaké dobré miesto, kde sa premietajú excel formulaes z nórsky (alebo anglickom jazyku) na dánske? Illustrativi príklad: V anglickej verzii Microsoft Office 2007/Excel je funkcia s názvom "PMT". Funkcia, ktorá sa nazýva "Finn.Rad" v nórskej verzii a to sa nazýva "Lopslag" v anglickom znení. Potrebujem niečo, čo možno preložiť functionnames / formulaes z jedného jazyka do druhého. Nórčina Dánčina by to byť lepšie, ale v angličtine dánske by tiež mohla byť užitočná. Moje riešenie problému sa teraz pozrieť na describtions všetky funkcie súvisiace s mojím dánskej verzii, až nájdem ten, ktorý sa hodí na nórskom Popis. Dúfam, že mi niekto pomôže, to by sa naozaj robiť veci jeden h.. L o hodně jednoduchšie pre mňa ![]() Best Regards (nový člen komunity): PranX |
|
| |||
| |||
| K dispozícii je online prekladateľ mám použiť. Dúfam, že to pomôže. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Ahoj Evilfantasy Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď, aj keď to nebolo vhodné pre môj problém. Excel formulaes arent v bežnej slovníka preto zvyknutý prekladať ako chcem na Babelfish. A naviac, že ju nemožno preložiť do dánčiny:) Heh, ale děkuji za snahu;) (A prepáčte, na ceste k vyslania na zlom mieste;) / PranX |
|
| |||
| |||
| A rýchly a google to vyzerá, že existuje softvér robiť, čo chceš. Ale nie je lacná. Ospravedlňujeme sa mi nepodarilo pochopiť na prvé, čo ste sa snažili urobiť. Obávam sa, že je mi trochu vyššie. |
|
| |||
| |||
| Naozaj? Snažil som sa na google, je jediná vec, čo som našiel bol Microsoft Multilanguage Pack. A že zmeny celého systému, na jazyku Microsoft Office ... Máte odkaz? / PranX |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to je to, čo ste hľadali. Môžem sa mýliť. Google: Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Chcem prekladu softvér, ktorý funguje presne ako je tento: Odobrať Zdarma, ak je to možné ![]() Ale som cant nájsť kdekoľvek ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Ja chcem len softvér, ako je tento: Ospravedlňujeme žiadne odkazy Chcem, aby boli schopní prekladať do dansih ![]() Ďakujeme za vašu pomoc, zlo fantázie! Ako ste povedal, že ceny sú dosť strmé (a I'ma student )No, jestli niekto nájsť taký softvér by som rád odkazu. Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhu:) Našiel som niečo, čo možno použiť (zadarmo:) Ďakujeme vám za vašu pomoc Evil Fantasy! Je to v poriadku, aby ste mohli písať tento odkaz? Je zvyknutý začať sťahovať automaticky? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Vyberte "download vzorca prekladateľ" I vyslaní na odkaz tak, aby iní mohli ťažiť z tohto programu. Best Regards PranX |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Excel pomoci | Dj Ram | Office & Aplikácie | 2 | 19. február 2008 11:22 |
| Zmenou v jazyku Vista | kidclassic | Operačné systémy Windows | 1 | 3. februára 2008 08:27 |
| Čo cudzinec jazyky hovoríš? | ARMIGO | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 12. decembra 2007 05:10 |
| Jazyky uvedené vpravo dole na obrazovke! | richardcoleraine | Operačné systémy Windows | 3 | 12. September 2007 10:53 |
| Program jazyky | Psychaospath | Všeobecné Software Chat | 3 | 1. august 2007 20:45 |
| Thread Tools | |
| |