![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Цхеерс еверыбоды. Дане сам живео у Норвешкој, студирао економију. Имам Дански верзија Мицрософт Оффице 2007 и кад одем на предавања све је приказано у норвешком Мицрософт Оффице 2007. За већину ствари које сам се бавити само у реду, али у Ексцел сам проблема јер су имена синтакса дифрент у два језика. Питам се ако је ико овде зна добро место за превођење ексцел формулаес од Норвешки (или енглеском) у данском? Иллустратив пример: У енглеској верзији програма Мицрософт Оффице 2007/Ексцел је функција под називом "ПМТ". Функција која се зове "Финн.Рад" у норвешком верзију и она се зове "Лопслаг" у данском верзију. Требам нешто који може превести фунцтионнамес / формулаес са једног језика на други. Данисх Норуегиан да би било пожељно, али дански енглески да би се помогло. Мој решење проблема је да се сада гледају у десцрибтионс свих повезаних функција у моје Дански верзију све док не пронађете онај који одговара Норвешки десцрибтион. Надам се да неко може помоћ мене, то би стварно ствари један х.. Л много лакше за мене ![]() Бест Регардс (нови члан заједнице): ПранКс |
|
| |||
| |||
| Ту је и онлине преводилац Имам користи. Надам се да помаже. хттп://бабелфисх.алтависта.цом/ |
|
| |||
| |||
| Хеј Евилфантасы Хвала Вам на одговору, иако то није била погодна за мој проблем. Ексцел формулаес арент у речник обичних навика због тога што желим превести на Бабелфисх. А на врху да се преведу у цант Дански:) Хех, али хвала вам што сте испробали;) (И извињавамо се на путу за постављање у погрешном месту;) / ПранКс |
|
| |||
| |||
| А куицк гоогле и изгледа да је софтвер чинити оно што желите. Али не и јефтин. На жалост нисам у почетку схватити што сте покушали да урадите. Бојим се да је мало изнад мене. |
|
| |||
| |||
| Стварно? Покушао сам гоогле њој, једино што сам нашла је Мицрософт Мултилангуаге Пацк. И који се мења цео систем на језику Мицрософт Оффице ... Имаш линк? / ПранКс |
|
| |||
| |||
| Мислим да је то оно што сте тражили. Сам могао бити у криву. Гоогле: Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Желим превод софтуаре који ради тачно као што је овај: Уклоњено Фрее ако је могуће ![]() Али ЈА праведан лицемјерје наћи га било где ![]() / ПранКс |
|
| |||
| |||
| Желим софтвер праведан попут ове: Нажалост нема доунлоад линкова ЈА праведан је потребно да бисте могли превести до дансих ![]() Тханкс фор ыоур хелп фантази зло! Као што је рекао цене су прилично стрме (и Ја сам студент )Па ако неко наћи такав софтвер ЈА љубав линк. С поштовањем: ПранКс |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Уухуу:) Нашао сам нешто што може да користи (бесплатно:) Хвала вам на помоћи Евил Фантасы! Да ли је то у реду то оглашен овај линк? Она има обичај да почне преузимати аутоматски? хттп://ксцелфилес.хоместеад.цом/Доунлоадс_01.хтмл Изаберите "Доунлоад формула транслатор" Ја постед линк тако да и други могу да имају користи од овог програма. Бест Регардс ПранКс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ексцел помоћ | Дј Рам | Оффице & Апплицатионс | 2 | 19 фебруар 2008 11:22 |
| Промена језика у Виста | кидцлассиц | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 3 фебруар 2008 08:27 |
| Шта странац језике говорите? | АРМИГО | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 12 децембар 2007 05:10 |
| Језици који се појављују на екрану доле десно! | рицхардцолераине | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12. сеп 2007 10:53 |
| Програм језици | Псыцхаоспатх | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 1 аугуст 2007 20:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |