![]() |
|
| |||
| |||
| Şerefe millet. Ben Norveç bir Dane yaşam, Ekonomi eğitim duyuyorum. Herşeyi dersler için Norveççe, Microsoft Office 2007 gösterilir, Microsoft Office 2007 bir Danca sürümü ve ne zaman i gitmek var. Bunda bir sorun ile ben başa birçok şey, ama için çünkü sözdiziminin adları iki dilde difrent bulunmaktadır Excel'de sorun yaşamaya duyuyorum. Eğer kimse buradan çevirmek için (veya) Danca olarak İngilizce Norveççe kimden formulaes Excel iyi bir yer biliyor Merak ediyorum? Illustrativ örnek: Microsoft Office 2007/Excel ve İngilizce sürümünde bir işlevi denir "PMT". Bu Fonksiyonu "denir Finn.Rad" Norveç sürüm ve bunu "denir Lopslag" Danimarka versiyonu. Bir dili başka bir o functionnames çevirmek bir şey / formulaes gerekir. Danca tercih olacaktır, ancak Norveççe Danca İngilizce için de yararlı olacaktır. Soruna çözüm Benim şimdiye kadar bana bu Norveççe describtion uygun bulmak ilgili tüm görevleri describtions at Danca sürümünde bakmaktır. O birisi Gerçekten S. şeyler olur bana yardımcı olabilir umuyoruz. Çok benim için daha kolay l ![]() Saygılarımızla, topluluğun (yeni üye): PranX |
|
| |||
| |||
| Orda kullandığınız online translator. Hope it helps. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Hey Evilfantasy Her ne kadar sorun benim için uygun değildi Cevabınız için teşekkür ederiz. Excel öyle değil sıradan bir sözlüğü nedenle ben Babelfish istediğiniz çevirmek alışkanlık formulaes. Ve bunu Danca çevirmek için o cant başına:) Heh, ama çalıştığınız için teşekkür ederiz;) (Bu arada özür dilerim yanlış yere mesaj için;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Google ve hızlı bir şekilde var olan şeyleri yapmak için bir yazılım görünüyor. Ama ucuz değil. Size ne yapmak istediğinizi önce anlamak didn't üzgünüm. Bunu bana yukarıdaki bitidir korkuyorum. |
|
| |||
| |||
| Gerçekten mi? Ben google, tek şey ben buldum Microsoft Çoklu Dil paketi olduğunu çalıştı. Ve Microsoft Office değiştiren tüm dil sistemi ... Bir bağlantı var mı? / PranX |
|
| |||
| |||
| Bu sizin için ne arıyorlardı düşünüyorum. Ben yanlış olabilir. Google: Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Bir çeviri yazılımı istiyorsanız, bu gibi çalışır: Kaldırılan Ücretsiz mümkünse ![]() Ama ben onu bulmak yere cant ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Bunu gibi bir yazılım istiyorum: Maalesef indirme bağlantıları Sadece dansih için çevirmek gerekir ![]() Yardımcı kötü fantezi için teşekkürler! Gibi fiyatları oldukça (ve Ben bir öğrenci dik olduğunu söyledi )Peki eğer herkes ben bağlantı aşk böyle bir yazılım bulabilirsiniz. Saygılarımızla: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) I) I (ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir şey: bulundu Yardımcı Evil Fantezi için teşekkür ederiz! Tamam bu bağlantı göndermek için mi? Bu alışkanlık başlangıç otomatik olarak indirmek için? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html "" Indirme formülü çevirmen seçin Ben böylece başkaları bu program yarar olabilir bağlantıyı yayınlanmıştır. Saygılarımızla PranX |