![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Cheers всіх. Я живу в Норвегії Дан вивчає економіку. У мене є датської версії Microsoft Office 2007 і коли я йду на лекції все це показано в норвезька Microsoft Office 2007. Для більшості речей я займаюся, що тільки штрафом, але й в Excel я відчуваю проблем, тому що синтаксис імен difrent у двох Мови. Цікаво, якщо хто-небудь тут знає гарне місце для Excel formulaes переклад з норвезької (або англійська) до данського? Illustrativ Приклад: В англійській версії Microsoft Office 2007/Excel є функція під назвою "ПЛТ". Це називається функцією "Finn.Rad" до норвезького версії і вона називається "Lopslag" в датському мовою. Мені потрібно те, що можна перекласти functionnames / formulaes з однієї мови на іншу. Норвезька Данська б краще, але на англійська данська також буде корисна. Моє рішення проблеми зараз дивитися на describtions всіх пов'язаних з цим функцій в моєму Данська версії, поки не знайдете те, що відповідає Норвезька коротко описав. Я сподіваюся, що хтось може мені допомогти, було б справді зробити речі H.. Л набагато простіше для мене ![]() З найкращими побажаннями (новий член спільноти): PranX |
|
| |||
| |||
| Існує онлайн-перекладач, я використав. Сподіваюся, що це допомагає. http://babelfish.altavista.com/ |
|
| |||
| |||
| Ей Evilfantasy Спасибі за Вашу відповідь, хоча він не підходить для моєї проблеми. Excel formulaes Arent в звичайному словнику тому звичай переводити як я хочу на Babelfish. А на вершині, що він нахиляє переклад на датську:) Хех, але спасибі за спробу;) (А шкода до речі для розміщення в неправильному місці;) / PranX |
|
| |||
| |||
| Google швидко і, схоже, є програмне забезпечення, щоб зробити те, що ви хочете. Але не з дешевих. На жаль я не зрозумів спочатку, що ти намагаєшся зробити. Боюся, це трохи вища за мене. |
|
| |||
| |||
| Правда? Я намагався це Google, єдина річ я знайшов була Microsoft MultiLanguage Pack. І що зміни всієї системи мови на Microsoft Office ... У вас є посилання? / PranX |
|
| |||
| |||
| Я думаю, це те, що ви шукали. Я можу помилятися. Google: Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я хочу перекладу програмного забезпечення, яке працює в точності як цей: Вилучений Безкоштовно, якщо можливо ![]() Але я нахиляє знайти його де завгодно ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Я хочу програмне забезпечення лише як цей: На жаль немає Завантажити Посилання Мені просто потрібно, щоб вона могла перевести на dansih ![]() Дякуємо за вашу допомогу злий фантазією! Як ви сказали цін досить крутий (а Я студент )Ну якщо хтось знайти такі програми я би будь-який посиланням. З найкращими побажаннями: PranX |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wuhuu:) Я виявив, що я можу використовувати (безкоштовно:) Дякуємо за вашу допомогу Evil Fantasy! Хіба нормально посаду це посилання? It Wont почати автоматичне завантаження? http://xcelfiles.homestead.com/Downloads_01.html Виберіть "Download перекладача формули" Я опублікував посилання так, щоб інші могли скористатися цією програмою. З найкращими побажаннями PranX |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Excel Help | DJ RAM | Office Suites & Застосування | 2 | 19 лютого 2008 11:22 |
| Зміни в Vista Мови | kidclassic | Операційні системи Windows | 1 | 3 лютого 2008 08:27 |
| Що іноземцю Мови ви говорите? | ARMIGO | Off Topic Discussion | 6 | 12 грудня 2007 05:10 |
| Мови з'являтися правій нижній частині екрана! | richardcoleraine | Операційні системи Windows | 3 | 12 вересня 2007 10:53 |
| Програма Мови | Psychaospath | General Software чат | 3 | 1 серпня 2007 20:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |