![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз съм правиш таблица проекта в момента, която е Кавички система ефект (Щом получа върви). Имам комбо кутии, от която идва на данни от друг лист. Аз поставих клетката връзката и всички, но когато щракнете върху опцията, той идва с номерата "1", "2", "3" и т.н. Искам той да излезе с цената на продукта. Всяко Помощ ще бъде оценена. Това е ранен стадий на проекта в момента. Но мога да вмъкнете скрийншота, ако е необходимо. Йон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли си постави за валута? Имате ли го свързани правилно?
| |||
| |||
| Тук е прикачен файл! Много благодаря предварително! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти Вместо да използвате лентата с инструменти Формуляри за управление, контрол на използването на Инструменти за управление - вие ще имате повече имоти за избор и повече контрол. Аз създадох една нова combobox на вашата листа - изберете продукт и цената, се появява в клетка до нея. Аз бях на име вашата ценова листа диапазон, A2: B11 като списък - с помощта на Име обхват е по-лесно. Тогава, в combobox имоти, промяна обвързаната Графа на 2, за да ListFillRange новоизбрания Име Обхват и LinkedCell за каквото и костюми. Чрез промяна на BoundColumn на 2, ти си вършат ефективно търсене в списъка от продукти и цени. Надяваме се, че трябва да ви даде начало и някои идеи. Моята система: Всичко това е мое ...
|
|
| |||
| |||
| хей, моя пост връзки в Jonathon след като той е подобен проект. Имам нужда от формулата, която ще се увеличи броят от 1 на всеки път, когато цитат е запазена. Например клиентът не. е 1 ATM, след този цитат е запазена, броят ще отидем до 2 и така нататък. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това може да помогне http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Следващия път започнете нова тема.