![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já dělám sešitového projekt v okamžiku, což je v podstatě systém citací (Jednou jsem si ji). Mám combo boxy, ze kterých data pocházejí z jiného listu. Jsem buňky odkaz a všechny, ale když jsem klikněte na možnost, že přichází s čísly'1 ','2','3 'atd. Chci se přijít s cenou produktu. Pomoci by ocenili. To je raných fázích projektu v současné době. Ale můžu vložit screenshoty v případě potřeby. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte je nastavena na měnu? máte vloženy správně?
| |||
| |||
| Zde je připojovací! Děkuji předem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar Místo používání formulářů toolbar kontrol, použijte Control Toolbox kontroly - budete mít více vlastností a vybrat si z více kontroly. Jsem vytvořil jednu novou combobox na váš list - vyberte produkt a cena se objeví v buňce vedle ní. I've názvem vašeho ceníku dosahu, A2: B11 as Seznam - pomocí Pojmenovaný Sortiment je jednodušší. Tehdy, v combobox nemovitostí, změna Přivázaná sloupci 2, ListFillRange na nově pojmenovanou oblast, a to bez ohledu na LinkedCell vyhovuje. Změnou BoundColumn na 2, ty jsou skutečně odvádějí lookup na seznam produktů a cen. Doufáme, že by se vám začít a některé nápady. Můj systém: Je to moje ...
|
|
| |||
| |||
| hej, můj příspěvek do vazby Jonathon to post, protože se jedná o podobný projekt. Potřebuji vzorec, který bude zvýšení počtu o 1 pokaždé, když citoval je uložen. Například zákazník žádné. je 1 atm, po této citace byla uložena, počet půjde až 2 a tak dále. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|