![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Κάνω ένα φύλλο έργο κατά τη στιγμή που είναι ένα σύστημα Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα (τη στιγμή που έχω πάει). Έχω σύνθετα πλαίσια από τις οποίες τα δεδομένα που προέρχονται από άλλο φύλλο. Έχω που το κύτταρο σύνδεση και όλα, αλλά όταν κάνω κλικ σε μια επιλογή, θα εμφανιστεί με τον αριθμό «1», «2», «3», κλπ. Θέλω να επανέλθει με την τιμή του προϊόντος. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Αυτό είναι πρώτα στάδια του έργου αυτή τη στιγμή. Μπορώ όμως να επικολλήσετε screenshots, αν είναι απαραίτητο. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το έχετε που να νομίσματος; Το έχετε συνδεθεί σωστά;
| |||
| |||
| Εδώ είναι το συνημμένο! Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Αντί να χρησιμοποιεί την γραμμή εργαλείων Φόρμες ελέγχων, τη χρήση της Ελέγχου Εργαλειοθήκη ελέγχων - θα έχετε περισσότερες ιδιότητες για να διαλέξετε και περισσότερο έλεγχο. Έχω δημιουργήσει ένα νέο φύλλο σύνθετου για σας - επιλέξτε ένα προϊόν και η τιμή που εμφανίζεται στο κελί δίπλα του. Έχω το όνομα σας τιμοκατάλογο φάσμα, Α2: B11 όπως List - χρησιμοποιώντας μια επώνυμη Γκάμα είναι ευκολότερη. Στη συνέχεια, το σύνθετου ιδιότητες, η μεταβολή στην Παγιοποιημένοι Στήλη 2, η ListFillRange στο νέο όνομα Γκάμα και την LinkedCell σε ό, τι βολεύει. Με την αλλαγή της BoundColumn στο 2, τότε ουσιαστικά κάνει αναζήτηση στον κατάλογο των προϊόντων και των τιμών. Ας ελπίσουμε ότι θα πρέπει να σας δώσει μια αρχή και μερικές ιδέες. Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...
|
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι μεγάλη "Glaswegian». Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι έχω κολλήσει από το τώρα! Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. |
|
| |||
| |||
| έι, μου συνδέσμους σε Jonathon θέση καθώς είναι ένα παρόμοιο έργο. Χρειάζομαι μια φόρμουλα που θα αυξήσει τον αριθμό κατά 1 κάθε φορά που μια προσφορά έχει αποθηκευτεί. Για παράδειγμα δεν πελάτη. είναι 1 atm, μετά από αυτό το απόσπασμα έχει αποθηκευτεί, η σειρά θα πάει μέχρι 2 και ούτω καθεξής. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό μπορεί να βοηθήσει http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Την επόμενη φορά που ξεκινούν ένα νέο θέμα.