![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Im 'događaj tablični projekta u trenutku koji je na snazi sustav citiranjem (Jednom sam ga ide). Imam kombinirani kutije iz kojih podataka dolazi iz drugog list. Imam postaviti link mob i sve, ali kad kliknem na opciju, to dolazi sa brojevima'1 ','2','3 ', itd. ja želim da se s cijenom proizvoda. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. To je u ranim fazama projekta u ovom trenutku. A ja mogu zalijepiti screenshot ako je to potrebno. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li ga postaviti na valutu? Imate li ga ispravno povezani?
| |||
| |||
| Ovdje je prilog! Mnogobrojan hvala unaprijed! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok Umjesto da koristite alatna traka Obrasci Kontrole koristite Control Toolbox kontrola - imat ćete više svojstava se mogu izabrati i više kontrole. Napravio sam jednu novu combobox na vaš list - odaberite proizvod, a cijena će se pojaviti u ćeliji uz njega. I've imenovali svoje cjeniku dometu, A2: B11 kao List - koristite imenovani raspon je lakše. Zatim, u combobox svojstvima, promijenite granicu stupac 2, ListFillRange na netom imenovani raspon i LinkedCell odgovara za bilo što. Promjenom BoundColumn do 2, od vas se učinkovito događaj lookup na listi proizvoda i cijenama. Nadam se da bi Vam trebalo dati neke početne i ideje. My System: To je sve moje ...
|
|
| |||
| |||
| To je sjajno 'Glaswegian'. Mnogobrojan hvala. Mislim da sam dobio dokučiti ga sada! Hvala jos jednom. |
|
| |||
| |||
| ej, moj pošta linkove u Jonathon post jer je sličan projekat. Trebam formulu koja će povećati broj po 1 svaki put kad se sprema citat. Na primjer klijent br. ATM je 1, nakon što ovaj citat je spremljena, broj će ići upto 2 i tako dalje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo može pomoći http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Sljedeći put započeti novu temu.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Asus Maximus II Formula PC izgraditi | mizsua | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 9. siječanj 2009 16:44 |
| Pomoć s Excel formula molim | robbie73 | Office & Applications | 2 | 10. Ruj 2008 11:00 |
| Excel Formula - VLookups: s | Jonathon28 | Office & Applications | 1 | 1. svibanj 2008 12:14 |
| = IF formula | Jonathon28 | Office & Applications | 5 | 17. veljača 2008 09:10 |
| Formula 2 Asus njihalo, neka pitanja | codymackay | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 10. veljača 2008 17:24 |
| Thread Tools | |
| |