![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Csinálok egy táblázatkezelő projekt abban a pillanatban, ami Árajánlat rendszer hatása (egyszer jutok el fog). Van combo boxes, ahonnan származik, az adatokat egy másik lapra. Én meg a cellát link, meg minden, de ha rákattint a lehetőséggel, úgy jön ki a számokat'1 ','2','3 'stb Azt szeretném, hogy tegyen fel a termék árát. Akármi segít lenne méltányol. Ez a korai szakaszában, a projekt az adott pillanatban. De paszta screenshotok, ha szükséges. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| van-e azt állítani valuta? van-e ez kapcsolódik rendesen?
| |||
| |||
| Itt van a mellékletet! Many thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Ahelyett, hogy az Űrlapok eszköztár ellenőrzés, használjuk a Control Toolbox controls - lesz több tulajdonságok közül lehet választani, és több ellenőrzés. Már létrehozott egy új combobox be a lap - válasszon ki egy terméket és az ár jelenik meg a cellában mellette. Én nevezték el árlista tartományban, A2: B11 listán - a megnevezett tartomány könnyebb. Aztán, a combobox tulajdonságait, változtassa meg a kötött oszlop, 2 a ListFillRange az újonnan megnevezett tartomány és az LinkedCell, ami megfelel. Megváltoztatásával BoundColumn 2, akkor hatékonyan végez keresést a termékek listáját, és az árakat. Remélhetőleg ez adja meg a kezdő és néhány ötlet. My System: Ez mind az enyém ...
|
|
| |||
| |||
| hé, my post links Jonathon a poszt, mivel egy hasonló projektet. Szükségem van egy olyan képletet, amely növeli a számot 1 valahányszor egy idézettel mentett. Például a vásárló nem. 1 ATM, miután ez az idézet nem mentette, majd a számot upto 2 és így tovább. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez talán segít http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Következő alkalommal egy új témát.