![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני עושה את גיליון אלקטרוני פרוייקט ברגע שהוא מצטט מערכת בתוקף (לאחר אני הולך לקבל את זה). יש לי משולבות תיבות ממנו נתונים מגיעה גיליון אחר. אני צריך להגדיר את הקישור ואת כל התאים, אבל כשאני לחץ על אפשרות זו, זה בא עם המספרים'1 ','2','3 'וכו' אני רוצה לעלות את המחיר של המוצר. כל עזרה תהיה ךיתורעה. זה בשלבים המוקדמים של הפרויקט בשלב זה. אבל אני יכול להדביק תמונות מסך אם יהיה צורך בכך. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך את זה כדי להגדיר את המטבע? יש לך את זה מקושר כראוי?
| |||
| |||
| הנה הקובץ המצורף! הרבה תודה מראש! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי במקום להשתמש בסרגל הכלים טפסים שולטת, השתמש את ארגז כלים של פקדים שולטת - יהיה לך יותר נכסים לבחירה ועוד שליטה. יצרתי אחד חדש combobox על גיליון - לבחור את מחיר המוצר מופיע בתא שלידו. אני כבר שם את מחירון טווח, A2: B11 כמו רשימת - משתמש בשם טווח היא קלה יותר. לאחר מכן, ב combobox נכסים, לשנות את Bound בעמודה 2, את ListFillRange ל החדש בשם טווח ועל מנת שיהיה LinkedCell תביעות. על ידי שינוי BoundColumn ל 2, אתה למעשה עושה Lookup ברשימת המוצרים ומחירים. אנו מקווים כי צריך לתת לך להתחיל וכמה רעיונות. המערכת שלי: כל זה שלי ...
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| היי, הקישורים שלי לכתוב לתוך Jonathon's לכתוב כפי שהוא דומה הפרויקט. אני צריך נוסחה אשר יגדיל את מספר 1 בכל פעם על ידי הצעת מחיר הוא נשמר. לדוגמה, לא לקוחות. ATM היא 1, אחרי זה ציטוט נשמרה, מספר אלך upto 2 וכן הלאה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS מקסימוס פורמולה II מחשב לבנות | mizsua | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 9th ינואר 2009 16:44 |
| עזרה עם נוסחת Excel בבקשה | robbie73 | חבילות Office & Applications | 2 | 10 ספטמבר 2008 11:00 |
| Excel פורמולה - VLookups: S | Jonathon28 | חבילות Office & Applications | 1 | ב -1 במאי 2008 12:14 |
| הנוסחה = IF | Jonathon28 | חבילות Office & Applications | 5 | -17 פברואר 2008 09:10 |
| ASUS שובת פורמולה 2, כמה שאלות | codymackay | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -10 פברואר 2008 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |