![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, I'm doing skaičiuoklę projekto metu, kuri citavimo sistemos poveikis (Kai aš gausiu tai vyksta). Turiu Combo dėžės, iš kurių duomenys gaunami iš kito lapo. Turiu nustatyti ląstelių nuorodą ir visi, bet kai aš spustelėkite parinktį, jis atvyksta su numeriais '1 ', '2', '3 'ir tt Aš noriu, kad sugalvoti produkto kaina. Any help būtų dėkingi. Tai ankstyvuoju projekto metu. Bet aš negaliu įterpti Screenshots jei reikia. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite nustatyta valiuta? Ar jūs turite tai susiję tinkamai?
| |||
| |||
| Čia yra priedas! Many thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas Vietoj to, naudojant įrankių juostos Formos valdikliai, naudoti Control Toolbox kontrolė - turėsite daugiau savybių pasirinkti iš daugiau kontrolės. Aš sukūriau vieną naują išrinktiems savo lapas - Pasirinkite produktą ir kainų pasirodo langelyje šalia jo. Aš jiems savo Kainoraštis diapazono A2: B11 kaip List - naudojant Pavadintas diapazonas yra lengviau. Tada, išrinktiems savybių, pakeisti stulpelį, susijusį su 2 ListFillRange naujai pavadintą diapazoną ir LinkedCell kokia kostiumai. Pakeitę BoundColumn iki 2, tai jūs padaryti peržvalgos apie produktus ir kainas, sąrašas. Tikimės, kad turėtų suteikti jums paleisti ir idėjų. Mano sistema: It's all mine ...
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ei, Mano Rašyti nuorodos į Jonathon's post, jis panašų projektą. Turiu formulė, kuri padidins skaičių 1 kaskart citata išsaugotas. Pavyzdžiui, klientas nėra. yra 1 atm, po to, kai ši citata buvo išsaugotas, numeris bus modernus 2 ir pan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gali padėti http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Kitą kartą pradėti naują temą.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Asus Maximus II Formula PC kurti | mizsua | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 sausis 2009 16:44 |
| Pagalba su Excel formule prašom | robbie73 | Office Suites & Applications | 2 | 10 rugsėjis 2008 11:00 |
| Excel Formulės - VLookups: S | Jonathon28 | Office Suites & Applications | 1 | Gegužė 1, 2008 12:14 |
| = IF formulė | Jonathon28 | Office Suites & Applications | 5 | 17 vasaris 2008 09:10 |
| Asus Striker 2 formulė, kai kurie klausimai | codymackay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 10 vasaris 2008 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |