![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, I'm doing arkusza projektu w momencie, który jest Cytując systemu efekt (Po I get it going). Mam kombi pól, z których pochodzą dane z innego arkusza. Mam ustawiony komórce link i wszystkich, ale po kliknięciu na opcję, to wyjdzie z liczby'1 ','2','3 'itp. Chcę go do wystąpienia z ceną produktu. Każda pomoc jest doceniana. To jest wczesne etapy realizacji projektu w danym momencie. Ale mogę wkleić screenshoty w razie potrzeby. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| masz to ustawione na waluty? masz to związane prawidłowo?
| |||
| |||
| Oto zajęcia! Many thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć Zamiast korzystania z paska narzędzi Formularze kontroli wykorzystania Control Toolbox kontroli - będziesz miał więcej właściwości do wyboru i większej kontroli. Utworzono jeden nowy combobox na swoim arkuszu - wyboru produktu i jego cenę w komórce pojawia się obok niej. I've nazwie swój cennik zakres A2: B11 jako listę - za pomocą nazwany zakres jest łatwiejsze. Następnie, w combobox nieruchomości, zmiany granic Kolumna do 2, ListFillRange na nowo nazwanych zakresów i LinkedCell jaka pasuje. Zmieniając BoundColumn do 2, pojawi się skutecznie robi wyszukiwania na liście produktów i cen. Mamy nadzieję, że powinny dać początek i kilka pomysłów. My System: It's all mine ...
|
|
| |||
| |||
| That's great "Glaswegian". Many thanks. I think I've got the zawiesić go teraz! Dziękujemy raz jeszcze. |
|
| |||
| |||
| hej, mój post linki do Jonathon's stanowisko jest podobny projekt. Potrzebuję wzoru zwiększy liczbę o 1 za każdym razem, gdy cytatem jest zapisane. Na przykład klient nie. wynosi 1 atm, po tym cytatem został zapisany, liczba trafi upto 2 i tak dalej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to pomoże http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Następnym razem rozpocząć nowy wątek.
![]() |
|
| Zakładki |