![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Fac o foaie de calcul tabelar proiect în momentul de faţă, care este un sistem de citând în vigoare (Odată ce m-am prins merge). Am Combo cutii de date de la care provine de la o altă foaie. Am stabilit de celule se leagă şi de toate, dar atunci când fac clic pe o opţiune, ea vine cu numere "1", "2", "3" etc vreau să vină cu preţul produsului. Orice ajutor ar fi apreciat. Acesta este un stadiu incipient al proiectului în acest moment. Dar nu pot lipi capturi de ecran, dacă este necesar. Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ai stabilit-o pentru a monedă? Ai legat-o corect?
| |||
| |||
| Aici este atasat! Multumim anticipat! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut În loc să utilizaţi bara de instrumente formelor de control, utilizarea de control Toolbox controale - veţi avea mai multe proprietăţi de a alege dintr-şi mai mult control. Am creat un nou combobox de pe foaie - alegeţi un produs şi preţul apare în celula de lângă aceasta. Am numit-vă lista de preţuri gamă, A2: B11 ca Lista - folosirea unui Range este mai uşor. Apoi, în combobox proprietăţi, de schimbare a Bound Coloana de 2, de la nou-ListFillRange Numit Range şi LinkedCell la ce se potriveste. Prin schimbarea de BoundColumn la 2, ce sunt în mod eficient face o căutare pe lista de produse si preturi. Din fericire, că ar trebui să vă dea un început şi unele idei. Sistemul meu: S-a mea ...
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| hei, Mesajele mele legături în Jonathon a posta ca este un proiect similar. Am nevoie de o formula care se va mări numărul de 1 de fiecare dată când un citat este salvat. De exemplu, nici un client. este de 1 atm, dupa acest citat a fost salvat, numărul se va merge până la 2 şi aşa mai departe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acest lucru ar putea ajuta http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Data viitoare când începeţi un nou subiect.
![]() |
|
| Marcaje |