![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Já dělám tabuľkového projekt v čase, čo je v podstate systém citátom (Jednou jsem si ji). Mám combo boxy, z ktorých dáta pochádzajú z iného listu. Som bunky odkaz a všetky, ale keď som kliknite na možnosť, že prichádza s čísly'1 ','2','3 'atď Chcem sa prísť s cenou produktu. Pomôcť by ocenili. To je skorých fázach projektu v súčasnosti. Ale môžem vložiť screenshoty v prípade potreby. Jon |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Máte je nastavená na menu? máte vložené správne?
|
|||
|
|||
|
Tu je pripojovací!
Ďakujem vopred! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nazdar
Miesto používanie formulárov toolbar kontrol, použite Control Toolbox kontroly - budete mať viac vlastností a vybrať si z viac kontroly. Som vytvoril jednu novú combobox na Váš list - vyberte produkt a cena sa objaví v bunke vedľa nej. I've názvom vášho cenníku dosahu, A2: B11 as Zoznam - pomocou Pojmenované Sortiment je jednoduchší. Vtedy, v combobox nehnuteľností, zmena Priviazaná stĺpci 2, ListFillRange na novo pomenované oblasť, a to bez ohľadu na LinkedCell vyhovuje. Zmenou BoundColumn na 2, tie sú skutočne odvádzajú lookup na zoznam produktov a cien. Dúfame, že by sa vám začať a niektoré nápady. Môj systém: Je to moje ...
|
|
|
|||
|
|||
|
hej,
môj príspevok do väzby Jonathon to post, pretože sa jedná o podobný projekt. Potrebujem vzorec, ktorý bude zvýšenie počtu o 1 zakaždým, keď citoval je uložený. Napríklad zákazník žiadne. je 1 atm, po tejto Citácia bola uložená, počet pôjde až 2 a tak ďalej. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|