![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Им 'догађај табеларни пројекта у тренутку који је на снази систем цитирање (Једном сам га иде). Имам комбиновани кутије из којих података долази из другог лист. Имам поставити линк моб и све, али кад кликнем на опцију, то долази са бројевима'1 ','2','3 ', итд ја желим да се са ценом производа. Било који помоћ би било поштовати. То је у раним фазама пројекта у овом тренутку. А ја могу да налепите сцреенсхот ако је то потребно. Јон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли га поставити на валуту? Имате ли га исправно повезани?
| |||
| |||
| Овде је прилог! Многобројан захвалност унапријед! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Уместо да користите линија са алаткама Обрасци Контроле користите Цонтрол Тоолбокс контрола - имат ћете више својстава се могу изабрати и више контроле. Направио сам једну нову цомбобокс на ваш лист - изаберите производ, а цена ће се појавити у ћелији уз њега. И'ве именовали своје ценовник домету, А2: Б11 као Лист - користите именовани опсег је лакше. Затим, у цомбобокс својствима, промените границу колону 2, ЛистФиллРанге на нетом именовани опсег и ЛинкедЦелл одговара за било шта. Променом БоундЦолумн до 2, од вас се ефикасно догађај Лоокуп на листи производа и ценама. Надам се да би вам требало дати неке почетне и идеје. Мы Сыстем: То је све моје ...
|
|
| |||
| |||
| То је сјајно 'Гласуегиан'. Многобројан захвалност. Мислим да сам добио докучити га сада! Хвала јос једном. |
|
| |||
| |||
| еј, мој фаст линкове у Јонатхон пост јер је сличан пројекат. Требам формулу која ће повећати број по 1 сваки пут кад се спрема цитат. На пример клијент бр. АТМ је 1, након што овај цитат је сачувана, број ће ићи упто 2 и тако даље. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово може помоћи хттп://оффице.мицрософт.цом/ен-ус/екс...542321033.аспкс Следећи пут започети нову тему.