![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Hangi geçerli bir teklif tarihi sistemi şu anda (Once I get it) giderek bir çizelge proje yapmaktayım. Ben başka bir veri sayfası gelir kombo kutuları da var. Ama hücre bağlantı ve ayarladığınız bir seçeneği tıkladığımda, bu numaraları'1 ','2','3 'Ben bu ürünün fiyatı ile gelmek istiyorum vb çıkageldi. Any help would be appreciated. Bu, şu anda projenin ilk aşamalarında olduğunu. Ama ekran gerekirse yapıştırabilirsiniz. Jon |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu para birimine ayarlamak gerekiyor? bu doğru bir bağlantı var?
|
|||
|
|||
|
Burada ek bir!
Many thanks in advance! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Merhaba
Yerine Formlar araç çubuğu denetimleri kullanarak kullanmak Kontrol Toolbox kontrol - daha fazla kontrol ve seçim için daha fazla özellikleri vardır. Senin sayfada yeni combobox oluşturdum - ve fiyat bir ürün seçin hücre onun yanında belirir. Bir Ad Alanı kullanarak fiyat listesi aralığı, A2: Liste olarak B11 - adlı sonra daha kolaydır. Daha sonra, combobox özellikleri, 2 için ciltli Sütun değiştirmek, yeni Adlandırılmış Aralığı için ListFillRange ve LinkedCell ne için uygun. 2 için BoundColumn değiştirerek, etkili bir şekilde ürün ve fiyat listesinde bir arama yapıyorlar. Umarım bu bir başlangıç ve fikir verecektir. Benim Sistemi: Tüm benimki ...
|
|
|
|||
|
|||
|
hey,
Jonathon yazı haline benim yazı bağlantıları gibi benzer bir proje. Hangi 1 bir teklif kaydedilen her sayısını artıracak bir formül gerekir. Örneğin bir müşteri için. , numara 2 UPTO ve devam sonra bu teklif kaydedildi 1 ATM bulunuyor. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu yardımcı olabilir
http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Bir dahaki sefere yeni bir konu başlatmak.