![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я роблю таблицю проекту на момент, який Крайній система в дію (Як тільки я отримаю це відбувається). Я список скриньок, з яких дані надходять з іншого листа. Я поставив посилання клітинку і все, але коли я натискаю на варіант, він виступає з номерами '1 ', '2', '3 'і т.п. Я хочу виступити з ціною продукту. Будь-яка допомога буде оцінили. Це ранніх стадіях проекту на даний момент. Але я можу пасти скріншоти якщо це необхідно. Йон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас вона встановлена у валюті? Чи є у вас чи пов'язаний він належним чином?
| |||
| |||
| Ось вкладень! Большое спасибо заранее! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Замість використання панелі інструментів Форми контролю, використання панелі інструментів Елементи керування - у вас буде більше властивостей на вибір, і більше контролю. Я створив одне нове поле зі списком на аркуші - вибрати продукт і ціна з'явиться в клітці поруч з нею. Я назвав свою ціну список діапазону, A2: B11 у вигляді списку - за допомогою іменованого діапазону легше. Потім у випадаючому списку властивостей, змінити пов'язаний стовпець 2, ListFillRange знову іменованого діапазону і LinkedCell на все, що підходить. Змінюючи BoundColumn до 2, то ви робите пошук по списку товарів і цін. Будемо сподіватися, що повинно дати вам почати і деякі ідеї. Моя система: Це все моє ...
|
|
| |||
| |||
| агов, моя розміщувати посилання на пост Джонатон як це аналогічних проектів. Мені потрібна формула, яка дозволить збільшити число на 1 щоразу зберігається цитати. Наприклад, клієнтові немає. становить 1 атм, після цієї цитати була збережена, їх число буде йти до 2 і так далі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може допомогти http://office.microsoft.com/en-us/ex...542321033.aspx Наступного разу розпочати нову тему.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus Maximus II Formula побудувати ПК | mizsua | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 січня 2009 16:44 |
| Допомога у формулі Excel, будь ласка | robbie73 | Office Suites & Застосування | 2 | 10 вересня 2008 11:00 |
| Формули Excel - VLookups: S | Jonathon28 | Office Suites & Застосування | 1 | 1 травня 2008 12:14 |
| = ЯКЩО формула | Jonathon28 | Office Suites & Застосування | 5 | 17 лютого 2008 09:10 |
| Asus Striker 2 формули, деякі питання | codymackay | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 10 лютого 2008 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |