![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω ένα λογιστικό φύλλο που δημιούργησε όμως, το Vlookups έχω δηλώσει δεν φαίνεται να λειτουργεί. Βασικά, για την «απασχόληση» φύλλο (βλ. συνημμένο αρχείο για), θα ήθελα να είναι σε θέση να πληκτρολογήσουν το Όνομα ή το επώνυμο του πελάτη και το λογιστικό φύλλο γεμίζει αυτόματα το ID και το όνομα / Επώνυμο τομείς. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί σε αυτό το σημείο! Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων! Jon.C |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Η σύνταξη για σας VLOOKUP ήταν λίγο εκτός. Δεν μπορείτε να αναφερθώ μόνο σε ένα φύλλο όνομα - θα πρέπει να αναφερθεί κανείς σε ένα σύνολο ή ένα καθορισμένο φάσμα. Θα ονομάζεται B1: C15 για το φύλλο Πελατών CustName. Τώρα λειτουργεί μια χαρά. Η σωστή διατύπωση είναι συνεπώς = VLOOKUP (B4, CustName, 2, FALSE) Επισυνάπτεται εκ νέου φύλλου. Το σύστημά μου: Είναι όλος δικός μου ...
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Asus Maximus II Formula PC οικοδόμηση | mizsua | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 9 Ιαν 2009 16:44 |
| Βοήθεια με Excel τύπος παρακαλώ | robbie73 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 10η Σεπ 2008 11:00 |
| Formula Excel Βοήθεια | Jonathon28 | Office Suites & Εφαρμογές | 6 | 22 Φεβ 2008 08:36 |
| = IF τύπος | Jonathon28 | Office Suites & Εφαρμογές | 5 | 17 Φεβ 2008 09:10 |
| Asus Στράικερ 2 Formula, μερικές ερωτήσεις | codymackay | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 10 Φεβ 2008 17:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |