![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Najednou můj Microsoft Excel vzorce nebude fungovat v rámci souboru. Má někdo má představu, jak to opravit to? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jen jeden soubor nebo všechny soubory?
| |||
| |||
| To je všechny soubory. co se stane, když do jednoho vzorce, jsem udělat změnu a to hned nedokáže vypočítat. Potom, když jsem soubor uložte, potom je výpočet proveden. To je stejné i v nových obrázků, které jsem vytvořit. |
|
| |||
| |||
| Zkontrolujte pod Nástroje / Možnosti klepněte na kartu Výpočet a ujistěte se, že výpočet je nastavena na hodnotu Automaticky. |
|
| |||
| |||
| Philthomas, jsi génius. To byl můj problém. Díky moc za vaše imput! Opravdu si toho vážím Vaší pomoci. |
|
| |||
| |||
| Není zač ..... chtít všichni byli tak snadné |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bytů, vzorce, datová média a prosbou o pomoc! | MissSugarplum | Drives & Removable Media | 1 | 21. května 2009 04:32 |
| Prostě se zastavil pozdravit členy | fedup401 | Představte Yourself Zde | 5 | 13. prosince 2008 12:34 |
| Excel pomoci | Dj Ram | Office & Aplikace | 2 | 19. únor 2008 11:22 |
| My PC zavádením zastavil až dnes | Matt999 | Obecné Hardware Chat | 7 | 4. Září 2006 09:05 |
| Thread Nástroje | |
| |