![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sve moje nagli Microsoft Excel formule neće funkcionirati unutar datoteke. Se bilo tko imati ideju kako ovo ispraviti? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to samo jednu datoteku ili sve datoteke?
| |||
| |||
| ovo je sve datoteke. Što će se dogoditi kada se u formulu, ja napraviti promjenu i to ne odmah izračunati. Onda kada sam spremiti datoteku, a zatim se izračuna napravio. To je isti, čak u nove datoteke koje ja napravim. |
|
| |||
| |||
| Provjeri pod Tools / Options kliknite Kalkulacija Tab i provjerite Kalkulacija je postavljena na Automatski. |
|
| |||
| |||
| Philthomas, ti si genije. To je moj problem. Hvala toliko za svoj imput! JA stvarno poštovati vaša pomoć. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ..... Želja im je sve tako lako |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bytes, formule, medija za pohranu i molba za pomoć! | MissSugarplum | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 21. svibanj 2009 04:32 |
| Dovoljno je prestao by to say hi za članove | fedup401 | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 13. prosinac 2008 12:34 |
| Excel pomoć | Dj Ram | Office & Applications | 2 | 19. veljača 2008 11:22 |
| Moj PC booting zaustavio se još danas | Matt999 | General Hardware Chat | 7 | 4. Sep 2006 09:05 |
| Thread Tools | |
| |