![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visi staiga mano "Microsoft Excel" formules neveiks per failas. Ar kas turite idėją, kaip ištaisyti tai? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tik vieną failą arba visus failus?
| |||
| |||
| Tai visus failus. Kas nutiks, kai pagal formulę, aš padaryti pakeisti ir jis nėra iš karto apskaičiuoti. Tada, kai aš įrašyti failą, skaičiavimas tada padarė. Tai pats net naujus failus, kad galiu sukurti. |
|
| |||
| |||
| Patikrinkite Įrankiai / Parinktys spustelėkite skirtuką Skaičiavimas ir įsitikinkite, kad skaičiavimas yra Automatinis. |
|
| |||
| |||
| Philthomas, Jūs genijus. Tai buvo mano problema. Labai ačiū už jūsų imput! I really appreciate your help. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ..... nori jie visi buvo taip paprasta |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Baitų, formulės, laikmena, ir dėl Pagalba Prieštaravimas! | MissSugarplum | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 21, 2009 04:32 |
| Tiesiog nustojo to say hi to nariai | fedup401 | Introduce yourself here | 5 | 13 gruodis 2008 12:34 |
| Excel | Dj Ram | Office Suites & Applications | 2 | 19 vasaris 2008 11:22 |
| Mano kompiuteris nustojo paleidimo iki dabar | Matt999 | General Hardware Chat | 7 | Rugsėjis 4, 2006 09:05 |
| Temos įrankiai | |
| |