μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Το Excel δεν είναι το άνοιγμα εγγράφου ανοικτή μόνο γκρι οθόνη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28ης Μαΐου 2009, 00:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Το Excel δεν είναι το άνοιγμα εγγράφου ανοικτή μόνο γκρι οθόνη

Γεια σου,

όταν ποτέ να ανοίξω έγγραφο excel είναι ανοιχτό μόνο γκρι ή κενή οθόνη. Είχα και πάλι να ανοίξει ίδιο αρχείο μέσω μενού αρχείο, παρακαλώ στείλτε μου η λύση για το θέμα αυτό,
αν μου εκ νέου εγκατάσταση του MS Office από το σύνολο επίσης είμαι ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Χαιρετισμοί
Nagaraj
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς Αλλάξτε την αρχική οθόνη σε Vista; Garigoun Λειτουργικά συστήματα Windows 13 22η Μαΐου 2009 09:19
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 tolet Office Suites & Εφαρμογές 13 5 Μαρ 2009 11:25
Έγγραφο Μετατροπές και Open Office AmandaT Office Suites & Εφαρμογές 2 28 Φεβ 2009 15:34
Βοήθεια παρακαλώ για να ανοίξετε το Excel Attachment moggyjo Office Suites & Εφαρμογές 4 9 Ιουλ 2008 06:09
Computer εμφανίζει κύκλο με γκρι Ελέγχου κλειδί!; Xrogg Γενική Συζήτηση Hardware 4 8 Ιαν 2008 17:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.