manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Excel nije otvaranje dokumenta je otvoren samo siv ekran

Reply

Thread Tools
Old 28 svi 2009, 00:52
Novi član grupe

Default Excel nije otvaranje dokumenta je otvoren samo siv ekran

Bok,

kad sam ikada otvoriti Excel dokument je otvoren samo sivo ili prazan zaslon. opet ja je da biste otvorili datoteku u istu datoteku meni, molimo vas pošaljite mene rješenje za ovaj problem,
ako ja ponovo instalirati cjelini MS Office nego također sam okrenut isti problem.

Pozdravi
Nagaraj
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako Promijeniti otvaranja Zaslon u Vista? Garigoun Windows Operating Systems 13 22. svibanj 2009 09:19
Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 tolet Office & Applications 13 5. ožujak 2009 11:25
Pretvorbe i otvoriti dokument sustava Office AmandaT Office & Applications 2 28. veljača 2009 15:34
Pomozite molim vas da otvorite Excel Prilog moggyjo Office & Applications 4 9. srpnja 2008 06:09
Computer prikazuje sivo krug s upravljačka tipka? Xrogg General Hardware Chat 4 8. siječanj 2008 17:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.