mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Excel negali atidaryti dokumentą, jį atidaryti tik pilkas ekranas

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 28, 2009, 00:52
Naujas Narys

Default Excel negali atidaryti dokumentą, jį atidaryti tik pilkas ekranas

Labas,

kai bet kada galiu atidaryti Excel dokumentą ją atidaryti tik pilkas arba juodas ekranas. Aš vėl turėjo pradėti tą patį failą per meniu File, prašome atsiųsti man šią problemą išspręsti,
jei aš iš naujo įdiegti visas MS Office taip pat kaip aš susiduria su ta pačia problema.

Linkėjimai
Nagaraj
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
How Do You Keisti atidarymas Ekrano Vista? Garigoun Windows "operacinės sistemos 13 Gegužė 22, 2009 09:19
Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 kovas 2009 11:25
Dokumento transformaciją ir Open Office AmandaT Office Suites & Applications 2 28 vasaris 2009 15:34
Pagalba Prašome atidaryti Excel priedas moggyjo Office Suites & Applications 4 9 liepa 2008 06:09
Kompiuteris rodomas pilkas apskritimas su klavišą Ctrl!? Xrogg General Hardware Chat 4 8 sausis 2008 17:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.