![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, kai bet kada galiu atidaryti Excel dokumentą ją atidaryti tik pilkas arba juodas ekranas. Aš vėl turėjo pradėti tą patį failą per meniu File, prašome atsiųsti man šią problemą išspręsti, jei aš iš naujo įdiegti visas MS Office taip pat kaip aš susiduria su ta pačia problema. Linkėjimai Nagaraj |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| How Do You Keisti atidarymas Ekrano Vista? | Garigoun | Windows "operacinės sistemos | 13 | Gegužė 22, 2009 09:19 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Dokumento transformaciją ir Open Office | AmandaT | Office Suites & Applications | 2 | 28 vasaris 2009 15:34 |
| Pagalba Prašome atidaryti Excel priedas | moggyjo | Office Suites & Applications | 4 | 9 liepa 2008 06:09 |
| Kompiuteris rodomas pilkas apskritimas su klavišą Ctrl!? | Xrogg | General Hardware Chat | 4 | 8 sausis 2008 17:42 |
| Temos įrankiai | |
| |