rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Excel nie jest otwarcie dokumentu to otwarte tylko szary ekran

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 maja 2009, 00:52
Nowe państwa grupy

Default Excel nie jest otwarcie dokumentu to otwarte tylko szary ekran

Cześć,

jeżeli kiedykolwiek i otworzyć dokument Excel to otworzyć tylko szary lub czarny ekran. I znowu musiała otworzyć tego samego pliku przez menu plików, prosimy o wysłanie do mnie rozwiązanie tego problemu,
jeśli ja ponownie zainstalować cały MS Office niż ja również stoi sam problem.

Pozdrowienia
Nagaraj
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Jak zmienić otwarcia ekranu w Vista? Garigoun Windows Operating Systems 13 22 maja 2009 09:19
Cannot Open Document zapisane w Open Office 2007 dla pakietu Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 marca 2009 11:25
Dokument Konwersje i Open Office AmandaT Office Suites & Applications 2 28 lutego 2009 15:34
Pomoc należy otwierać załączników Excel moggyjo Office Suites & Applications 4 9 lipca 2008 06:09
Komputer wyświetla szary okrąg z klawisz Control!? Xrogg Ogólne Hardware Czat 4 8 stycznia 2008 17:42
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.