![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, jeżeli kiedykolwiek i otworzyć dokument Excel to otworzyć tylko szary lub czarny ekran. I znowu musiała otworzyć tego samego pliku przez menu plików, prosimy o wysłanie do mnie rozwiązanie tego problemu, jeśli ja ponownie zainstalować cały MS Office niż ja również stoi sam problem. Pozdrowienia Nagaraj |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jak zmienić otwarcia ekranu w Vista? | Garigoun | Windows Operating Systems | 13 | 22 maja 2009 09:19 |
| Cannot Open Document zapisane w Open Office 2007 dla pakietu Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 marca 2009 11:25 |
| Dokument Konwersje i Open Office | AmandaT | Office Suites & Applications | 2 | 28 lutego 2009 15:34 |
| Pomoc należy otwierać załączników Excel | moggyjo | Office Suites & Applications | 4 | 9 lipca 2008 06:09 |
| Komputer wyświetla szary okrąg z klawisz Control!? | Xrogg | Ogólne Hardware Czat | 4 | 8 stycznia 2008 17:42 |
| Narzędzia wątku | |
| |