az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Excel sadece gri ekran açık belge açılış değil

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 00:52 28.
Yeni Üye Grubu

Default Excel sadece gri ekran açık belge açılış değil

Merhaba,

Ben her zaman açık sadece gri veya boş ekran açık Excel belgesini. tekrar dosya menüsünden aynı dosyayı açmak için, bana bu sorun için çözüm gönderin vardı
daha da ben aynı sorunla karşı karşıya ben yeniden eğer tüm MS Office yükleyin.

Saygılar
Nagaraj
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nasıl Vista'da Ekran Açılış değiştirebilirim? Garigoun Windows İşletim Sistemleri 13 22 Mayıs 2009 09:19
Aç değil miyim Belge Kayıtlı Office 2007, Office 2003 Open tolet Office Suites & Uygulamalar 13 Mar 2009 5. 11:25
Belge Dönüşümler ve Open Office AmandaT Office Suites & Uygulamalar 2 28. Şubat 2009 15:34
Excel Ek açmak için lütfen Yardım moggyjo Office Suites & Uygulamalar 4 9 Tem 2008 06:09
Bilgisayar Kontrol tuşu ile gri daire gösterir? Xrogg Genel Donanım Sohbet 4 8. Ocak 2008 17:42
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından