menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Excel otázku

Reply

Thread Nástroje
Old 8. dubna 2008, 03:11
Dárce Skupina

Pro mou diplomovou uni, jsem vytvořit databázi Beaker pohřby v Kentu a Wiltshire. Co bych chtěl vědět, existuje způsob, jak v kraji sloupci výběr jednoho nebo druhého, spíše než mít všechny pohřby viditelné.

Že to není příliš jasné, v podstatě jsem chtěl mít možnost vybrat buď z Kentu nebo od těch, Wiltshire je to možné?

Jsem docela určité je, je to právě chvíli (asi dva roky), protože jsem se používá excel.

Pomoci by bylo skvělé, protože to je způsobeno třemi týdny čas.

Značka chudobu

Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se

Můj systém: HistoryGirls Vlastní Budovat!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základní deska:
Gigabyte MA770-UD3
Paměť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operační systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Old 8. dubna 2008, 08:09
Dárce Skupina

Je to to, co je to za data filtr.

Pokud vaše krajské sloupec obsahuje jen "KENT" nebo "Wiltshire", pak je to jednoduchý výběr. Najít filtr ikona - to vypadá jako trychtýř myslím - a dostanete vytáhněte-dolů tlačítko v horní části každého sloupce (zde formou-vyplňování alternativních způsobem taky). Klepněte na volič a tam budete dvě položky,
"KENT" a "Wiltshire". Klikněte na krajské a všech dalších řádků v tabulce zmizí. Je straší newbies, ale myslím, že jsme ztratili data.

Podoba-vyplňování alternativních vám umožní říci "někde v této oblasti, obsahuje KENT" pro případ, že vaše krajské oblasti má pestřejší obsah (jako grod odkaz nebo poštovní směrovací číslo nebo zjišťování výšky i krajské).

Jednu z těchto odpovědí může být připojena k uživatelsky-definované tlačítko, které můžete umístit do tabulkového procesoru (nebo na stávající tlačítka panelu nástrojů) kliknout mezi oběma názory.

Pokud nemůžete udělat s těmi, tipy a řekněte nám někdo bude klást screendump obrázek o tom, kde najít pravé bity, ale budete muset říct, která verze aplikace Excel, kterou jste pomocí.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.