![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pro mou diplomovou uni, jsem vytvořit databázi Beaker pohřby v Kentu a Wiltshire. Co bych chtěl vědět, existuje způsob, jak v kraji sloupci výběr jednoho nebo druhého, spíše než mít všechny pohřby viditelné. Že to není příliš jasné, v podstatě jsem chtěl mít možnost vybrat buď z Kentu nebo od těch, Wiltshire je to možné? Jsem docela určité je, je to právě chvíli (asi dva roky), protože jsem se používá excel. Pomoci by bylo skvělé, protože to je způsobeno třemi týdny čas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to to, co je to za data filtr.
Pokud vaše krajské sloupec obsahuje jen "KENT" nebo "Wiltshire", pak je to jednoduchý výběr. Najít filtr ikona - to vypadá jako trychtýř myslím - a dostanete vytáhněte-dolů tlačítko v horní části každého sloupce (zde formou-vyplňování alternativních způsobem taky). Klepněte na volič a tam budete dvě položky, "KENT" a "Wiltshire". Klikněte na krajské a všech dalších řádků v tabulce zmizí. Je straší newbies, ale myslím, že jsme ztratili data. Podoba-vyplňování alternativních vám umožní říci "někde v této oblasti, obsahuje KENT" pro případ, že vaše krajské oblasti má pestřejší obsah (jako grod odkaz nebo poštovní směrovací číslo nebo zjišťování výšky i krajské). Jednu z těchto odpovědí může být připojena k uživatelsky-definované tlačítko, které můžete umístit do tabulkového procesoru (nebo na stávající tlačítka panelu nástrojů) kliknout mezi oběma názory. Pokud nemůžete udělat s těmi, tipy a řekněte nám někdo bude klást screendump obrázek o tom, kde najít pravé bity, ale budete muset říct, která verze aplikace Excel, kterou jste pomocí. Můj systém: Tim
|