μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Excel ερώτημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Απρίλη 2008, 03:11
Ομάδα Δωρητών

Default Excel ερώτημα

Για uni διατριβή μου, έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με Ποτήρι ζέσεως ταφές του Κεντ και Wiltshire. Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος στην κομητεία στήλη του τη μία ή την άλλη επιλογή, παρά να γίνουν ορατά όλα τα νεκροταφεία.

Αυτό δεν είναι πολύ σαφής, βασικά θέλω να είναι σε θέση να επιλέξει είτε εκείνους από Kent ή εκείνων που προέρχονται από Wiltshire είναι δυνατόν;

Είμαι αρκετά ορισμένες είναι, είναι μόλις λίγο (περίπου δύο ετών), δεδομένου ότι έχω χρησιμοποιούνται Excel.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη, γιατί αυτό οφείλεται σε τρεις εβδομάδες.

Κάντε τη φτώχεια παρελθόν

Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά

Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Motherboard:
Gigabyte MA770-UD3
Μνήμες:
4GB Ballistix
Κάρτα γραφικών (ες):
Radeon HD 4850 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
1TB Western Digital
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Υπόθεση / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ethernet
Monitor (ες):
20 "Acer
Operating System (s):
Vista HP με την αναβάθμιση των W7
Old 8 Απρίλη 2008, 08:09
Ομάδα Δωρητών

Default Excel ερώτημα

Είναι ό, τι τα στοιχεία για το φίλτρο.

Αν σας county στήλη περιέχει μόνο "KENT" ή "WILTSHIRE" τότε είναι μια απλή επιλογή. Βρείτε το εικονίδιο φίλτρου - που μοιάζει με χωνί πιστεύω - και θα πάρετε ένα τραβάτε προς τα κάτω το κουμπί στην κορυφή κάθε στήλη (υπάρχει μια εναλλακτική μορφή-πλήρωσης τρόπος για να γίνει αυτό και εγώ). Κάντε κλικ στον επιλογέα και εκεί θα είναι δύο εισόδους,
"KENT" και "WILTSHIRE". Κάντε κλικ σε μια κομητεία και όλες τις άλλες σειρές στο λογιστικό φύλλο θα εξαφανιστούν. Είναι τρομοκρατεί Newbies, νομίζουν ότι έχουμε χάσει τα δεδομένα τους.

Η μορφή-πλήρωσης εναλλακτικές σας επιτρέπει να πούμε "κάπου σε αυτό το πεδίο περιέχει KENT" σε περίπτωση που σας έχει county τομέα ποικίλο περιεχόμενο (όπως ένα grod αναφοράς ή ένα ταχυδρομικό κώδικα ή μια έρευνα ύψος καθώς και ο νομός).

Είτε από τις απαντήσεις αυτές μπορεί να συνδέονται με ορισμένα από το χρήστη κουμπί μπορείτε να θέσετε σε λογιστικό φύλλο (ή σε μια υπάρχουσα γραμμή εργαλείων κουμπί) για να κάνετε κλικ μεταξύ των δύο απόψεων.

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε με τις υποδείξεις μας πει και κάποιος θα θέσει screendump εικόνα για το πού να βρεθεί η σωστή δυφία αλλά πρέπει εσείς να πει ποια έκδοση του Excel είστε χρησιμοποιείτε.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια με Excel τύπος παρακαλώ robbie73 Office Suites & Εφαρμογές 2 10η Σεπ 2008 11:00
Word / Excel, γρήγορη ερώτηση ashmehta Office Suites & Εφαρμογές 6 22η Μαΐου 2008 09:56
Ερώτηση Excel prawleprovi Office Suites & Εφαρμογές 3 6η Μαΐου 2008 09:52
Excel βοήθεια Dj Ram Office Suites & Εφαρμογές 2 19 Φεβ 2008 11:22
Βοήθεια με Excel που χρειάζονται!! xxxizzyxxx Office Suites & Εφαρμογές 1 17 Ιαν 2008 17:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.