manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Excel pitanje

Reply

Thread Tools
Old 8. travanj 2008, 03:11
Donatorska Grupa

Default Excel pitanje

Jer moje Uni disertacija, I'm stvaranje baza Beaker burials in Kent i Wiltshire. Što Htjela bih znati postoji li neki način u županiji stupcu odabirom jednog ili drugog, prije nego što svi burials vidljiv.

To nije vrlo jasno, u osnovi ne želim biti u mogućnosti da izaberete bilo onih iz Kent ili one iz Wiltshire je to moguće?

Ja sam prilično određena je, to je samo dok je bio (oko dvije godine) sam od koristi Excel.

Bilo koji pomoć bi bilo velik, cos i to je u tri tjedna zbog vremena.

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte

My System: HistoryGirls Self Build!

Procesor (i):
AMD Phenom X3 II 720
Matične ploče:
Gigabyte MA770-UD3
RAM memorija:
4GB Ballistix
Grafička kartica (e):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 1TB
Optički pogon (e):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
CoolerMaster Elite 330/450W PSU
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet
Monitor (e):
20 "Acer
Operacijski sustav (e):
Vista HP nadogradnju za W7
Old 8. travanj 2008, 08:09
Donatorska Grupa

Default Excel pitanje

To je ono što je za filtrirati podatke.

Ako je Vaš županiji stupac sadrži samo "Kent" ili "WILTSHIRE" onda je to jednostavan odabir. Pronađite ikonu filter - to izgleda kao lijevak mislim - i vidjet ćete padajući gumba na vrhu svakog stupca (postoji obrazac punionica alternativni način to previše). Kliknite selektora i ondje će biti dva zapisa,
"Kent" i "WILTSHIRE". Kliknite na županiju i sve ostale retke u tablici će nestati. To terrifies Newbies, oni misle da smo izgubili podataka.

Obrazac punionica alternativa vam omogućuje da kažemo "negdje u to polje sadrži Kent" u slučaju vaše polje županiji ima više raznolik sadržaj (kao referenca grod ili poštanski broj ili anketu vis, kao i županije).

Bilo koji od tih odgovora mogu se priložiti korisnički određeno dugme možete staviti u tablici (ili na gumb postojeću toolbar) za klik između dva pregleda.

Ako ne možete to učiniti s onima koji su nam savjeti i netko će staviti screendump sliku o tome gdje pronaći pravo bitova, ali ćete morati reći koja je verzija programa Excel budete koristili.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć s Excel formula molim robbie73 Office & Applications 2 10. Ruj 2008 11:00
Word / Excel, brzo pitanje ashmehta Office & Applications 6 22. svibanj 2008 09:56
Excel pitanje prawleprovi Office & Applications 3 6. svibanj 2008 09:52
Excel pomoć Dj Ram Office & Applications 2 19. veljača 2008 11:22
Pomoć s Excel potrebna! xxxizzyxxx Office & Applications 1 17 siječanj 2008 17:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.