kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Excel kérdés

Reply

Téma eszközök
Old Április 8. 2008, 03:11
Donor Group

Default Excel kérdés

Az én uni disszertáció, én egy adatbázis létrehozása a Beaker temetőket Kent és Wiltshire. Én azt szeretném tudni, van-e mód a megyei oszlop kiválasztásának egyik vagy másik, sokkal inkább, mint a temetőket látható.

Ez nem nagyon világos, alapvetően akarom, hogy ezek közül választhat a Kent vagy a Wiltshire, hogy lehetséges?

Én eléggé bizonyos az, hogy ez most egy ideig (kb. két év), mivel már használt Excel.

Any help lenne nagyszerű, mert ennek oka a három hetes idő.

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse

My System: HistoryGirls Self Build!

Processzor (ok):
AMD AMD Phenom X3 II 720
Alaplap:
A Gigabyte MA770-UD3
RAM memória:
4GB Ballistix
Grafikus kártya (k):
Radeon HD 4850 512MB -
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
1TB Western Digital
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM/CD + RW DVD-RW LightScribe
Case / tápegység:
Cooler Elite 330/450W tápegység
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Ethernet
Monitor (ok):
20 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Vista HP-val frissítést W7
Old Április 8. 2008, 08:09
Donor Group

Default Excel kérdés

Ez az, amit az adatok szűrő számára.

Ha a megye oszlopa tartalmazza csak "Kent", vagy "Wiltshire", akkor egy egyszerű kiválasztását. Keresse meg a filter ikonja - Úgy néz ki, mint a csatorna azt hiszem -, és kapsz egy legördülő gombra elejére minden oszlop (van egy form-töltő alternatív módja azt is). Kattintson a választó és ott leszünk két bejegyzést,
"Kent" és a "Wiltshire. Kattintson a megyei és az összes többi sort a táblázatban eltűnik. Ez terrifies newbies, azt hiszik, ők már elvesztették adatokat.

Az űrlap kitöltésével-alternatíva lehetővé teszi, hogy mondjuk, "valahol, hogy a mező tartalmazza KENT" az esetre, ha a megye területén több különböző tartalmak (például a grod hivatkozás vagy az irányítószámot, vagy a felmérés magassága, valamint a megye).

Vagy az ilyen válaszokat is csatolni kell a felhasználó által meghatározott gomb segítségével hoztak a táblázatot (vagy a meglévő eszköztár gombra), hogy kattintson a két találkozóra.

Ha nem tudsz csinálni ezekkel hints meg nekünk és valaki fog tenni egy screendump képet, hogy hol találjuk meg a helyes bit, de akkor azt kell mondanunk, hogy melyik változat Excel Ön használ.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Útmutató az Excel képlet kérem robbie73 Office & Applications 2 10. Szeptember 2008 11:00
Word / Excel, gyors kérdés ashmehta Office & Applications 6 22. május 2008 09:56
Excel kérdés prawleprovi Office & Applications 3 6. május 2008 09:52
Excel help Dj Ram Office & Applications 2 19. február 2008 11:22
Útmutató az Excel szükséges! xxxizzyxxx Office & Applications 1 17. január 2008 17:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.