![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלי חד מסה, אני יוצר בסיס נתונים של Beaker קבורה ב קנט ו Wiltshire. מה הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך של המחוז בעמודה של בחירת אחת או אחרת, ולא לקיים את כל קבורה גלויים. זה מאוד לא ברור, בעצם אני רוצה להיות מסוגל לבחור אחד משני אלה או אלה קנט מ Wiltshire זה אפשרי? אני די בטוח שזה הוא, זה פשוט עבר זמן (בערך שנתיים) מאז שהשתמשתי Excel. עזרה יהיה נהדר, זה בגלל חסת עלים בשלושה שבועות שעה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מה הנתונים של מסנן עבור.
אם העמודה כוללת רק County "קנט" או "WILTSHIRE" אז זה פשוט הבחירה. מצא את המסנן סמל - זה נראה כמו משפך אני חושב - וכן תקבל הנפתח לחצן בחלק העליון של כל עמודה (יש למלא טופס-חלופיים דרך לעשות את זה יותר מדי). לחץ על בורר ושם תקבל שתי כניסות, "קנט" ואת "WILTSHIRE". לחץ על County וכל שאר השורות בגיליון האלקטרוני תיעלם. זה terrifies Newbies, שהם חושבים שהם כבר איבדו את הנתונים. מילוי הטופס-חלופיים מאפשרת לך לומר "אי שם, כי השדה מכיל קנט" במקרה שלך County שדה יש יותר מגוון תכנים (כמו grod סימוכין או מיקוד או סקר גובה וכן County). אחת משתי תשובות אלו יכולים להיות מחוברים משתמש תורדגומ כפתור אתה יכול לשים את הגיליון האלקטרוני (או על הכפתור בסרגל הכלים הקיימים) ללחוץ בין שתי התצוגות. אם אתה לא יכול לעשות את זה עם אלו רמזים לספר לנו ומישהו יהיה לשים תמונה של screendump איפה ניתן למצוא את הזכות BITS אבל תוכל לומר איזו גירסה של Excel בה אתה משתמש. המערכת שלי: טים
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם נוסחת Excel בבקשה | robbie73 | חבילות Office & Applications | 2 | 10 ספטמבר 2008 11:00 |
| Word / Excel, שאלה מהירה | ashmehta | חבילות Office & Applications | 6 | 22 מאי 2008 09:56 |
| Excel שאלה | prawleprovi | חבילות Office & Applications | 3 | 6 מאי 2008 09:52 |
| Excel עזרה | DJ ראם | חבילות Office & Applications | 2 | 19th פברואר 2008 11:22 |
| עזרה עם Excel צורך! | xxxizzyxxx | חבילות Office & Applications | 1 | -17 ינואר 2008 17:48 |
| שרשרת כלים | |
| |