mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Excel klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 8, 2008, 03:11
Donorų grupės

Default Excel klausimas

Mano Uni disertacija, I'm kuriant Beaker kapus, Kent ir Wiltshire duomenų bazėje. Ką aš norėčiau žinoti ar yra apskrityje stulpelyje pasirinkus vieną ar kitą, o ne visus kapus matomas būdu.

Tai nėra labai aiškus, iš esmės aš noriu turėti galimybę pasirinkti vieną iš šių Kent ar asmenys iš Wiltshire tai įmanoma?

Esu gana kai ji yra, ji tiesiog buvo kartu (apie du metus), nes I've used Excel.

Any help Būtų puiku, cos tai yra dėl per tris savaites laiko.

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk

Mano sistema: HistoryGirls Self Build!

Procesorius (-iai):
AMD Phenom X3 II 720
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE MA770-UD3
RAM atmintis:
4GB Ballistix
Graphics Card (-ai):
Radeon HD 4850 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 1TB
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Ethernet
Monitorius (-ai):
20 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Vista HP su Upgrade for W7
Old Balandis 8, 2008, 08:09
Donorų grupės

Default Excel klausimas

It's what duomenų filtro už.

Jei jūsų apskritis skiltis yra tik "KENT" arba "WILTSHIRE", tada tai paprastas pasirinkimas. Rasti filtro piktogramą, - atrodo, kad piltuvas manau, - ir jūs gausite pull-down, esantį kiekvieno stulpelio viršuje (ten yra formos pildymo alternatyvių būdų tai ji taip pat). Spauskite selektorių ir ten bus du įrašai,
"KENT" ir "WILTSHIRE". Spauskite apskrities ir visų kitų eilučių skaičiuoklę išnyks. Jis terrifies naujokai, jie galvoja, kad jie jau prarado savo duomenų.

Formos pildymo alternatyva leidžia jums sako: "kažkur šioje srityje yra KENT" Jei jūsų apskritis laukas įvairesnį turinį (pvz., Gród nuoroda ar pašto indeksą ar apklausa aukštis taip pat apskričių).

Kiekviena iš šių atsakymų galima prijungti prie vartotojo apibrėžti mygtuką galite įdėti į skaičiuoklę (ar esamų mygtukas įrankių juostoje) paspausti, tarp dviejų nuomonių.

Jei negalite daryti su tais, patarimai Papasakok mums ir jums bus pateikti screendump nuotrauką, kur rasti tinkamą lazdą, bet jūs turėsite pasakyti, kuris variantas "Excel" jūs naudojate.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagalba su Excel formule prašom robbie73 Office Suites & Applications 2 10 rugsėjis 2008 11:00
Word / Excel, greitas klausimas ashmehta Office Suites & Applications 6 Gegužė 22, 2008 09:56
Excel Question prawleprovi Office Suites & Applications 3 6 gegužė 2008 09:52
Excel Dj Ram Office Suites & Applications 2 19 vasaris 2008 11:22
Pagalba Excel reikia!! xxxizzyxxx Office Suites & Applications 1 17 sausis 2008 17:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.