Computer Juice  

Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Reply

Thread Tools
Old 8 aprilie 2008, 03:11
HistoryGirl's Avatar
Grupul de donator

Data înregistrării: 3 septembrie 2007
HistoryGirl is on a distinguished road
Default Excel întrebare

Pentru uni tezei mele, am crea o bază de date a Beaker burials în Kent şi Wiltshire. Ce aş vrea să ştiu este acolo un mod în judeţ coloana de a selecta unul sau altul, mai degrabă decât cu toate burials vizibile.

Asta nu este foarte clar, în esenţă Vreau să fie capabile să selectaţi fie cei de la Kent sau cele de la Wiltshire este posibil?

Sunt destul de siguri ca este, e doar a fost un timp (în jur de doi ani), deoarece le-am folosit Excel.

Orice ajutor ar fi grozav, pentru ca aceasta se datorează, în trei săptămâni de timp.

Make Poverty History

Justiţie pentru 96 <- Vă rugăm să aruncaţi o privire
Reply With Quote
Old 8 aprilie 2008, 08:09
spot's Avatar
Grupul de donator

Alăturaţi-vă Data: 23 februarie 2008
spot will become famous soon enoughspot will become famous soon enoughspot will become famous soon enough
Default Excel întrebare

Este ceea ce a datelor este de filtru.

Dacă vă judeţ coloana conţine doar "Kent" sau "Wiltshire", atunci este o simplă de selecţie. Găsiţi filtru icon - Se pare ca o pâlnie cred - şi veţi obţine o trage în jos butonul din partea de sus a fiecărei coloane (exista o forma de umplere alternative de modul în care se face prea). Faceţi clic pe selectorul de acolo şi vom fi două intrări,
"Kent" şi "Wiltshire". Faceţi clic pe un judeţ şi toate celelalte rânduri în tabel va dispărea. Este terrifies newbies, ei cred că le-am pierdut datele lor.

Formularul de umplere alternativă vă permite să spun "undeva în acest domeniu conţine Kent" în cazul în care domeniul dvs. de judeţ a mai variate de conţinut (cum ar fi o grod referinţă sau un cod poştal sau un sondaj de opinie înălţime, precum şi de judeţ).

Oricare dintre aceste răspunsuri poate fi ataşat la un definit de utilizator buton puteţi pune în foaia de calcul (sau pe o bara de instrumente existente buton) să faceţi clic pe între cele două puncte de vedere.

Dacă nu puteţi face acest lucru cu cele Sugestii Spune-ne si cineva va pune o imagine screendump de unde să găsească dreptul de biţi, dar va trebui să spun ce versiunea de Excel pe care îl folosiţi.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Reguli de postare
Tu nu pot posta noi threads
Tu nu pot post răspunsurile
Tu nu pot post attachments
Tu nu pot editaţi-vă de posturi

BB cod este Pe
Smileys sunt Pe
[IMG] codul este Pe
HTML code este De pe
Urmăritori sunt Pe
Pingbacks sunt Pe
Refbacks sunt De pe

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Ora este GMT -7. Ora este acum 15:00.