![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pre moju diplomovú uni, som vytvoriť databázu Beaker pohreby v Kente a Wiltshire. Čo by som chcel vedieť, existuje spôsob, ako v kraji stĺpci výber jedného alebo druhého, skôr než mať všetky pohreby viditeľné. Že to nie je príliš jasné, v podstate som chcel mať možnosť vybrať buď z Kentom alebo od tých, Wiltshire je to možné? Som docela určité je, je to práve chvíľu (asi dva roky), pretože som sa používa excel. Pomoci by bolo skvelé, pretože to je spôsobené tromi týždne čas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to to, co je to za dáta filter.
Ak vaša krajské stĺpec obsahuje len "KENT" alebo "Wiltshire", potom je to jednoduchý výber. Nájsť filter ikona - to vyzerá ako lievik myslím - a dostanete vytiahnite-nadol tlačidlo v hornej časti každého stĺpca (tu formou-vyplňovaní alternatívnych spôsobom taky). Kliknite na volič a tam budete dve položky, "KENT" a "Wiltshire". Kliknite na krajské a všetkých ďalších riadkov v tabuľke zmizne. Je straší newbies, ale myslím, že sme stratili dáta. Podoba-vyplňovaní alternatívnych vám umožní povedať "niekde v tejto oblasti, obsahuje KENT" pre prípad, že vaša krajské oblasti má pestrejšia obsah (ako grod odkaz alebo poštové smerovacie číslo alebo zisťovaní výšky i krajské). Jednu z týchto odpovedí môže byť pripojená k užívateľsky-definované tlačidlo, ktoré môžete umiestniť do tabuľkového procesora (alebo na existujúce tlačidla panela nástrojov) kliknúť medzi oboma názory. Ak nemôžete urobiť s tými, tipy a povedzte nám niekto bude klásť screendump obrázok o tom, kde nájsť pravé bity, ale budete musieť povedať, ktorá verzia aplikácie Excel, ktorú ste pomocou. Môj systém: Tim
|