мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Ексцел питање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. април 2008, 03:11
Донаторска Група

Default Ексцел питање

Јер моје Уни дисертација, И'м стварање база Беакер буриалс ин Кент и Уилтсхире. Шта Хтјела бих знати постоји ли неки начин у кантону колони одабиром једног или другог, пре него што сви буриалс видљив.

То није врло јасно, у основи не желим бити у могућности да изаберете било оних из Кент или оне из Уилтсхире је то могуће?

Ја сам прилично одређена је, то је само док је био (око две године) сам од користи Ексцел.

Било који помоћ би било велик, цос и то је у три недеље, због времена.

Направите сиромаштва историја

Правда за 96 <- Молимо погледајте

Мы Сыстем: ХисторыГирлс Само Направите!

Процесор (и):
АМД Пхеном ИИ Кс3 720
Матичне плоче:
ГИГАБЫТЕ МА770-УД3
РАМ меморија:
4ГБ Баллистикс
Графичка картица (е):
РАДЕОН ХД 4850 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
1ТБ Уестерн Дигитал
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ/ЦД + РУ, ДВД-РУ ЛигхтСцрибе
Цасе / псу:
ЦоолерМастер ЕЛИТЕ 330/450У ЛУП
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Етхернет
Монитор (е):
20 "АЦЕР
Оперативни систем (е):
Виста за надоградњу са ХП-У7
Old 8. април 2008, 08:09
Донаторска Група

Default Ексцел питање

То је оно што је за филтрирам податке.

Ако је ваш кантону колона садржи само "Кент" или "УИЛТСХИРЕ" онда је то једноставан избор. Пронађите икону филтер - то изгледа као лијевак мислим - и видећете падајући дугмета на врху сваке колоне (постоји образац пунионица алтернативни начин то превише). Кликните селектора и ондје ће бити два записа,
"Кент" и "УИЛТСХИРЕ". Кликните на кантон и све остале ретке у табели ће нестати. То террифиес Неубиес, они мисле да смо изгубили података.

Образац пунионица алтернатива вам омогућава да кажемо "негде у то поље садржи Кент" у случају ваше поље кантону има више разнолик садржај (као референца грод или поштански број или анкету вис, као и кантона).

Било који од тих одговора могу се приложити кориснички одређено дугме можете ставити у табели (или на дугме постојећу тоолбар) за клик између два прегледа.

Ако не можете то учинити са онима који су нам савети и неко ће ставити сцреендумп слику о томе где пронаћи право битова, али ћете морати рећи која је верзија програма Ексцел будете користили.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц