![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јер моје Уни дисертација, И'м стварање база Беакер буриалс ин Кент и Уилтсхире. Шта Хтјела бих знати постоји ли неки начин у кантону колони одабиром једног или другог, пре него што сви буриалс видљив. То није врло јасно, у основи не желим бити у могућности да изаберете било оних из Кент или оне из Уилтсхире је то могуће? Ја сам прилично одређена је, то је само док је био (око две године) сам од користи Ексцел. Било који помоћ би било велик, цос и то је у три недеље, због времена.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је оно што је за филтрирам податке.
Ако је ваш кантону колона садржи само "Кент" или "УИЛТСХИРЕ" онда је то једноставан избор. Пронађите икону филтер - то изгледа као лијевак мислим - и видећете падајући дугмета на врху сваке колоне (постоји образац пунионица алтернативни начин то превише). Кликните селектора и ондје ће бити два записа, "Кент" и "УИЛТСХИРЕ". Кликните на кантон и све остале ретке у табели ће нестати. То террифиес Неубиес, они мисле да смо изгубили података. Образац пунионица алтернатива вам омогућава да кажемо "негде у то поље садржи Кент" у случају ваше поље кантону има више разнолик садржај (као референца грод или поштански број или анкету вис, као и кантона). Било који од тих одговора могу се приложити кориснички одређено дугме можете ставити у табели (или на дугме постојећу тоолбар) за клик између два прегледа. Ако не можете то учинити са онима који су нам савети и неко ће ставити сцреендумп слику о томе где пронаћи право битова, али ћете морати рећи која је верзија програма Ексцел будете користили. Мы Сыстем: Тим
|