Питання Excel Це те, що дані для фільтра.
Якщо вашого округу стовпець містить тільки "Кент" або "WILTSHIRE", то це непростий вибір. Знайдіть фільтр, ікона - це виглядає як воронка я думаю - і ви отримаєте випадає кнопки у верхній частині кожної колонки (там заповнення форм альтернативного способу робити це теж). Натисніть кнопку селектора і там буде два записи,
"Кент" і "WILTSHIRE". Натисніть окрузі і всі інші рядки в таблиці зникне. Вона лякає новачків, вони думають, що вони втратили свої дані.
Заповнення форм альтернативної дозволяє говорити "Где-то в цій області утримується Kent" у разі вашого округу області має більш різноманітним змістом (наприклад, Грод посилання або поштовий індекс або обстеження висоті, а також округ).
Будь-який з цих відповідей може бути підключений до визначається користувачем кнопки можна покласти в електронну таблицю (або на існуючі кнопки на панелі інструментів) клікнути між двома думками.
Якщо ви не можете зробити це з тими натяками скажіть нам, і хтось поклав screendump картину того, де знайти правильний біт, але ви повинні сказати, яка з версій Excel ви використовуєте.
Моя система: Тім Процесор (и): Athlon 64 3500 + | Материнська плата: Asus A8N-VM CSM | ОЗУ: Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB | Графічна карта (и): NVidia GeForce 6600 512MB | Звукова карта: Cherry RS 6000 М клавіатура | Жорсткий диск (и): Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати | Оптичний привід (и): Samsung DVD-ROM TS-H352 | Діло / PSU: Thermaltake Soprano | Охолодження: Фондовий | Мережі / Інтернет: Telewest 2x20Mb/sec | Монітор (и): SXGA плоскою панеллю | Операційна система (и): Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox) | |