![]() |
|
| |||
| |||
| Apologies שוטה אם זה נראה, אבל אני לא חוויתי בשום צורה עם Excel! אני צריך להשוות מידע על בסיס חודשי, על גיליון אלקטרוני. יש לי גיליון נפרד כי יש מידע על תמחור זה דהיינו סוג x = £ 123.00, הקלד Y = 321.00 £ וכן הלאה. הייתי רוצה להיות מסוגל להיכנס קוד לדוגמא x לתוך גיליון אלקטרוני הראשי ואת המחיר להיות נכנס אוטומטית משאר העבודה. התקווה זה הגיוני? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה קודים יש לך בערך? האם יש גם את קודי תיאורים כמו גם מחירים? שתי דרכים לעשות את זה הם גם בתור הנפתח רשימה או בתור שדה טקסט. כך או כך אתה בטח רוצה את תיאור להופיע כמו גם את המחיר, הם בחרו להציג את המוצר הנכון.
| |||
| |||
| יש לי 120 קודים הקשורים כמה תיאורים ומחירים. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול ללהטט עם סביב שורות אלה ולהתאים אותם מה שאת צריכה ... כל דולר הפניות הן מוחלט, כך שאתה יכול להעתיק את נוסחת מאיפה אתה בתחילה סוג אותו והוא עדיין עובד. 120 קודי הוא יותר מדי עבור הנפתח הבחירה. אני מניח שלך יהיה התמחור של הטבלה על גיליון 2 וכי זה: כותרות, A1 = "סוג" A2 = "תיאור" ת 3 = "מחיר" הנתונים, A2: C121 להכיל את נתוני הטבלה לכן, ל (נאמר) שורה ב 8 גיליון 1, שיש לו (אומרים) בעמודה F כאשר נכנסו סוג, עמודה G כמו התיאור מוצג בעמודה ו ח כ המוצגות מחיר, G8 יהיה לבדוק אם משהו ב F8 ואם קיים, הוא מראה גם "סוג לא חוקי!" או לתקן את התיאור = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, FALSE)), "סוג לא חוקי!", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2, FALSE))) H8 יהיה לבדוק אם משהו ב F8 ואם קיים, הוא מראה גם על F8 של דבר, אם לא חוקית או את המחיר הנכון (אשר עשוי או עלול לא להיות אפס) = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,3, FALSE )),"", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 12 1,3, FALSE))) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם נוסחת Excel בבקשה | robbie73 | חבילות Office & Applications | 2 | 10 ספטמבר 2008 11:00 |
| Word / Excel, שאלה מהירה | ashmehta | חבילות Office & Applications | 6 | 22 מאי 2008 09:56 |
| Excel שאלה | HistoryGirl | חבילות Office & Applications | 1 | 8 אפריל 2008 08:09 |
| Excel עזרה | DJ ראם | חבילות Office & Applications | 2 | 19th פברואר 2008 11:22 |
| עזרה עם Excel צורך! | xxxizzyxxx | חבילות Office & Applications | 1 | -17 ינואר 2008 17:48 |
| שרשרת כלים | |
| |