![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, jei tai atrodo idiotiškas, bet aš nesu patyręs bet su Excel būdu! Aš rinkti informaciją apie kiekvieną mėnesį į skaičiuoklę. Turiu atskirame lape, kuris kainodaros informaciją apie ją, ty Tipas x = 123,00 £, tipo y = £ 321,00 ir pan. Norėčiau, kad būtų galima įvesti kodą, pavyzdžiui, x į pagrindinį skaičiuoklę ir kaina bus automatiškai įrašytas iš kitos knygos. Hope this makes sense? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek kodai turite grubiai? Ar kodai taip pat turi aprašymus bei kainas? Dviem būdais jis yra arba kaip pull-down list ar kaip teksto lauką. Bet kaip jūs tikrai norite aprašymą atrodo taip pat, kaip kainos, parodyti, kad jie pasirinko tinkamą produktą.
| |||
| |||
| Turiu 120 kodus, kurie susiję su daugiau aprašymus ir kainas. |
|
| |||
| |||
| Galima žongliruoti aplink šias eilutes ir jas pritaikyti tai, ko reikia ... Visi dolerių yra absoliučios nuorodos, kad jūs galite kopijuoti formulę iš kur jūs iš pradžių tipo jis ir ji vis dar veikia. 120 kodai yra per daug, pull-down atranka. I'll prisiimti savo kainų lentelės ant lapo 2 ir kad jis: Antraštės, A1 = "tipas", A2 = "Aprašymas" A3 = "Kaina" Duomenys, A2: C121 būti lentelės duomenų Taigi, (tarkim) eilutėje 8 lapas 1, kuris (tarkim) f skiltyje kaip įrašyti tipą, skiltyje G rodomas aprašymą ir H skiltyje kaip rodomas kainas, G8 bus testas, jei kas nors's F8 ir, jei yra, tai rodo, arba "Neteisingas tipas! ar teisingai aprašymas = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,2 FALSE)), "Neteisingas Tipas!", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ $ 2: $ C $ 121,2 FALSE))) H8 bus testas, jei kas nors's F8 ir, jei yra, tai rodo, bet nieko, jei F8 yra neteisingas arba teisingas kainą (kuri gali arba negali būti lygi nuliui) = IF (ISBLANK (F8 ),"", IF (ISNA (VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 121,3 FALSE )),"", VLOOKUP (F8, $ Sheet2! $ A $ 2: $ C $ 12 1,3, FALSE))) |